Hellstrøms påske:

– I postboksen lå det et hav av regninger og inkassovarsler. Da var jeg langt nede

På hytta til krimforfatter Anne B. Ragde åpner stjernekokk Eyvind Hellstrøm opp om tiden da han bekymret seg for økonomien.

HELLSTRØMS PÅSKE: Eyvind Hellstrøm inviterer seg selv på besøk til Anne B. Ragdes hytte på Stokkøye i Trøndelag denne påsken. Der blir han bedre kjent med den populære forfatteren og han får boltre seg i matfatet. FOTO: TV2.
HELLSTRØMS PÅSKE: Eyvind Hellstrøm inviterer seg selv på besøk til Anne B. Ragdes hytte på Stokkøye i Trøndelag denne påsken. Der blir han bedre kjent med den populære forfatteren og han får boltre seg i matfatet. FOTO: TV2. Vis mer
Publisert

Vi er blitt godt vant til å se kjendiskokk Eivind Hellstrøm ture rundt i verden og servere de lekreste retter av råvarene han har for hånden. I flere år har vi sett han farte rundt sammen med komiker og programleder Truls Svendsen i programmet Truls ala Hellstrøm som til slutt resulterte i TV-duoens egen bistro.

I det nye programmet «Hellstrøms påske», som går på TV2 nå i høytiden, får vi først være med han og Dag Otto Lauritzen på tur til de franske alper- hvor den tidligere proffsyklisten skal lære seg noen enkle retter han kan servere i påsken.

– Jeg følte meg privilegert som ble invitert med av Hellstrøm, og når vi i tillegg skulle reise ned til Alpene – så var det en anledning jeg absolutt ikke kunne si nei til, sier Dag Otto Lauritzen i en pressemelding til NTB.

«Beste er å slippe ski»

I den andre episoden reiser Hellstrøm til Trøndelag for å besøke Anne B. Ragde på hennes hytte på Stokkøya. Som for øvrig den samme hytta som hun skrev blant annet mesterverket «Berlinerpoplene» på. Det gjenspeiles i dørskiltet på hytta, hvor det står nettopp det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer