Kathrine Sørland:

I sorg: - Dette er trist

Kathrine Sørland mistet nylig farmoren sin.

MINNES FARMOR: Kathrine Sørland tok nylig til Instagram for å dele den triste nyheten om at farmoren hennes er død. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
MINNES FARMOR: Kathrine Sørland tok nylig til Instagram for å dele den triste nyheten om at farmoren hennes er død. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

I august kunne tidligere modell Kathrine Sørland (42) dele den triste nyheten om at hun hadde mistet farmoren sin.

Nyheten delte hun på Instagram, til et gammelt bilde av henne selv og farmoren, hvor begge tydelig hadde pyntet seg opp.

«Til min herlige, flotte farmor. Takk for fine minner. Nå kan du endelig gjenforenes med mannen i ditt liv og ha på deg dine fineste bluser med paljetter på. I mellomtiden skal vi skal ta vare på deg, pappa», skrev hun.

Minnes farmoren

Overfor Se og Hør forteller Sørland at farmoren ble hele 98 år.

- Dette er trist - eneste av besteforeldrene som jeg har igjen. Men 98 år er jo helt rått, og det var hun óg!, sier hun.

TV-personligheten forteller videre at hun har mange gode minner med farmoren fra barndommen, blant annet at hun alltid ønsket å kle seg i antrekkene hennes.

- Jeg vil være som farmor som gammel. Jeg husker da jeg var liten, så gikk jeg i skuffene til farmor og fant masse smykker og paljetter, så prøvde jeg det på meg i speilet. Hun elsket å kle seg opp, minnes hun videre, og legger til:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer