Jennifer Aniston

I tillegg drikker hun denne smoothien HVER morgen

Og oppskriften er superenkel!

JENNIFER ANISTON: «Friends»-stjernen har fylt 47 år, men spør du oss ser hun heller ut som hun er i begynnelsen av 30-årene! Er hemmeligheten smoothien hun drikker til frokost hver dag?  Foto: Afp
JENNIFER ANISTON: «Friends»-stjernen har fylt 47 år, men spør du oss ser hun heller ut som hun er i begynnelsen av 30-årene! Er hemmeligheten smoothien hun drikker til frokost hver dag? Foto: Afp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvem skulle tro at «Friends»-stjernen Jennifer Aniston om ikke lenge runder 50? Man kan absolutt si at Hollywood-yndlingen holder seg umåtelig godt, og mange av oss har nok lurt på hva hemmeligheten hennes er. Nå har vi fått svaret!

SUPERSMOOTHIE: Jennifer sverger til en smoothie med blant annet chiafrø, banan og blåbær. Foto: Bon Appetit
SUPERSMOOTHIE: Jennifer sverger til en smoothie med blant annet chiafrø, banan og blåbær. Foto: Bon Appetit Vis mer

I et intervju med nettstedet Well & Good avslører Emmy-vinneren hva hennes morgenrutiner er, og personlig er hun overbevist om at smoothien hun drikker hver morgen får huden hennes til å gløde.

- Jeg blander rent protein (for eksempel chiafrø) med bananer, blåbær, frosne kirsebær, stevia, en mix av grønnsaker, maca-pulver og litt ren kakao. I tillegg drikker jeg et glass varmt vann med en sitronskive. (Psst: 11 måter å bruke chiafrø på!)

Hun bruker også kollagen-pulver i smoothien, som hun mener gjør underverker.

- Jeg ser virkelig en forskjell! Neglene mine er sterkere og sunnere – hvordan forklarer du det? Den gløden! Det fungerer på en måte fra innsiden ut.

LES OGSÅ: Frokosten alle ekspertene anbefaler! 

Trener fem ganger om dagen i fem minutter

Dersom hun av en eller annen grunn ikke drikker smoothie til frokost, spiser hun eggerøre med avokado eller sunn havregrøt med banan.

På treningsfronten er 47-åringen en svoren tilhenger av yoga, pilates, spinning og intervalltrening. Anistons personlige trener Kathy Kaehler har tidligere avslørt hvordan superstjernen holder seg i toppform:

- Hun har en travel hverdag, men klarer likevel å presse inn 5 X 5-minutters treningsøkter hver eneste dag.

LES OGSÅ: HIIT-trening er noe ekspertene tror vi kommer til å se mye til i 2017!

(Få treningsprogrammet under bildet!)

Her er treningsprogrammet hennes:

  • Ett minutt hoppetau
  • Ett minutt tricep dips
  • Ett minutt tricep kickbaks med bånd
  • Ett minutt push-ups inntil en vegg
  • Ett minutt push-ups på gulvet


- Jennifer vet at hun må se positivt på livet og ta vare på både kropp og sinn for å holde seg ung. Er du stresset vil du se slik ut. Gjør du en innsats for å se glad ut vil det synes på hele deg, sa Kaehler til Look magazine i fjor.

Jennifer Aniston har vært allemannseie siden begynnelsen av 90-tallet, da hun fikk rollen som den bortskjemte og sosiale jenta Rachel Green – med kanskje en av verdens mest berømte hårfrisyrer.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer