Jennifer Aniston:

- Ikke rustet til å håndtere det

Jennifer Aniston oppløst i tårer over tanken på å miste Matthew Perry.

NÆRE VENNER: Matthew Perry og Jennifer Aniston. Foto: Alex Berliner/BEI/REX/NTB
NÆRE VENNER: Matthew Perry og Jennifer Aniston. Foto: Alex Berliner/BEI/REX/NTB Vis mer
Publisert

Natt til søndag, norsk tid, kom den tragiske nyheten om at Hollywood-stjernen Matthew Perry hadde gått bort - bare 54 år gammel.

Han ble funnet i et boblebad i sitt eget hjem lørdag ettermiddag, lokal tid, og døde tilsynelatende som følge av drukning.

Skuespilleren ble verdenskjent som Chandler Bing i TV-favoritten «Friends» hvor han spilte sammen med Jennifer Aniston (54), Courteney Cox (59), Lisa Kudrow (60), Matt LeBlanc (56) og David Schwimmer (56).

En rekke stjerner har uttrykt sin sorg over Perrys brå død, og mandag brøt også «Friends»-stjernene tausheten etter bortgangen av sin nære venn.

DØD: Skuespiller Matthew Perry, kanskje best kjent som Chandler i 90-tallsserien «Friends», er død. Vis mer

- Vi er knust over tapet av Matthew. Vi var mer enn bare medskuespillere. Vi er en familie. Det er så mye å si, men akkurat nå må vi bare sørge og håndtere dette ufattelige tapet. Vi kommer til å si mer etter hvert, når vi klarer. Nå går alle tanker og all vår kjærlighet til Mattys familie, vennene hans og alle som var glad i ham rundt omkring i verden, sa de i en uttalelse til People.

Tydelig beveget

I kjølvannet av dødsfallet har nå har en video av Aniston, som knekker sammen i tårer over «tanken på å miste» Perry, dukket opp, skriver Page Six som har publisert klippet.

I 2004 ble nemlig 54-åringen intervjuet av Diane Sawyer som stiller henne et spørsmål om hva «Perry ikke vet om seg selv, men trenger å høre».

- At han er ålreit, svarer Aniston samtidig som man tydelig ser at tårene presser på.

TILBAKE: HBO Max har publisert de første bildene fra Friends The Reunion. Den har premiere 27. mai, men i Norge må HBO-brukere vente lengre med å få se. Vis mer

- Han slet, og vi visste ikke (hvordan de kunne hjelpe, journ.anm,). Vi var ikke rustet til å håndtere det. Ingen hadde noensinne vært gjennom noe sånt, forteller hun og sikter til Perrys årelange rusavhengighet.

- Og bare tanken på å miste ham ..., legger hun til mens hun tørker tårene.

Alkoholiker

Matthew Perry var åpen om sin kamp mot rusavhengighet, og har ikke lagt skjul på at han også slet under innspillingen av TV-serien.

- Jeg har glemt tre av «Friends»-årene. Det var nok et sted mellom sesong tre og seks. Jeg var litt borte en periode, innrømmet han i radioprogrammet «The Chris Evans Breakfast Show» i 2016.

I løpet av ti år, ti sesonger og 236 episoder rullet «Friends» på skjermen. Siste episode i 2004 ble sett av 52,5 millioner TV-seere i USA.

- Jeg spilte i serien fra jeg var 24 til jeg var 34 år. Jeg var verdenskjent! Alle ville ha en bit av oss. Fra andres perspektiv, virket det som vi hadde alt vi kunne drømme om. For min del var det den mest ensomme perioden i livet mitt, fordi jeg slet med alkoholisme, har han fortalt til People.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer