Trude Drevland:

- Ikke sikker på om det var trygt

Trude Drevland fikk spesialregler under TV-innspilling av «Camp Kulinaris».

TRUDE DREVLAND: Den tidligere politikeren Trude Drevland fikk en litt annerledes start på konkurransen enn de andre deltakerne i «Camp Kulinaris». Foto: Heiko Junge / NTB
TRUDE DREVLAND: Den tidligere politikeren Trude Drevland fikk en litt annerledes start på konkurransen enn de andre deltakerne i «Camp Kulinaris». Foto: Heiko Junge / NTB Vis mer
Publisert

Den tidligere politikeren Trude Drevland (75) er blant de ti deltakerne som skal kokkelere og ta seg gjennom en rekke utfordringer på kjøkkenet i TV-programmet «Camp Kulinaris», som hadde premiere mandag.

Det mange trolig ikke visste var at 75-åringen fikk en litt spesiell velkomst i motsetning til de andre deltakerne da hun var på plass i Kragerø. Hun fikk nemlig en gave fra produksjonen, noe som skapte sjalusi i gjengen, skriver Nettavisen.

Vanligvis sykler deltakerne hvert år fra hytta de bor på for å komme seg til og fra restauranten, men for Drevland var det gjort et unntak. Hun fikk heller sin helt egen, personaliserte golfbil med navnet sitt klistret på.

Sebastian Flaten, pressekontakt i Viaplay, sier overfor avisen at golfbilen var en spesiell overraskelse til Drevland fra produksjonen.

- At Trude Drevland fikk en egen golfbil, skulle da bare mangle, forteller Flaten.

Selv sier Drevland at hun ikke krevde å få egen bil, og innrømmer overfor avisen at det ikke var noe hun forventet. I forkant av deltakelsen hadde hun derimot fortalt til produksjonen at hun helst ikke burde sykle, og at hun burde kjøres frem og tilbake.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer