Kroppshår

Influenser hylles - og kritiseres - for å la kroppshårene gro

- Kjæresten min synes jeg er superhot!

KROPPSHÅR: Den 25 år gamle tobarnsmoren bryr seg ikke om hva andre måtte mene om at hun lar kroppshårene på legger og i armhule gro. FOTO: Skjermdump Instagram
KROPPSHÅR: Den 25 år gamle tobarnsmoren bryr seg ikke om hva andre måtte mene om at hun lar kroppshårene på legger og i armhule gro. FOTO: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den 25 år gamle tobarnsmoren Bekah Martinez har sett seg lei av nettroll som rakker ned på livsstilsvalg hun har tatt.

I vår delte hun et innlegg på Instagram der hun klargjør for hvorfor hun har valgt å la hårene på legger og i armhuler gro - etter at flere skrev negative kommentarer til bildene hennes.

«Datteren min (og alle andre) fortjener å leve i en verden der man kan eksistere med naturlig kroppshår, uten å føle seg ekkel. Min familie skal ikke være en slik familie som viderefører skam rundt vekt, kroppshår, størrelse på bryster, akne, høyde eller noen av de utallige tingene vi er blitt lært opp til å se på som uattraktivt», skriver hun i innlegget.

Hun har selv følt på skam hva gjelder kroppshår, men har nå altså bestemt seg for å nekte å la seg påvirke av samfunnets «krav».

«Som jeg har sagt mange ganger før; jeg ønsket å slutte å shave meg, fordi kroppshår var noe jeg skammet meg over og frastøtt av, og jeg ønsket å endre på min egen usikkerhet og akseptere den delen av meg selv», skriver hun videre.

Og kjæresten hennes Grayston Leonard (31) har ingen problemer med at samboeren lar hårene gro.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer