Drew Barrymore:

Innrømmer at hun fortsatt har hete drømmer om eksen

Den single tobarnsmoren sier drømmer er et trygt sted for å bearbeide ting.

LANG KARRIERE: Drew Barrymore er kjent fra utallige filmer, blant annet «Charlies Angels», «E.T» og «Evig din». Men hun var allerede å se i reklamefilm i en alder av bare 11 måneder. FOTO: NTB
LANG KARRIERE: Drew Barrymore er kjent fra utallige filmer, blant annet «Charlies Angels», «E.T» og «Evig din». Men hun var allerede å se i reklamefilm i en alder av bare 11 måneder. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

De fleste kan vel kjenne seg igjen i å våkne med en følelse av å ha vært satt tilbake i tid etter å drømt om en ekskjæreste. Skuespiller Drew Barrymore er inget unntak.

Den 47 år gamle tobarnsmoren har blitt hyllet for sin åpenhet rundt vekt og helse på Instagram. I sitt eget talkshow, The Drew Barrymore Show, er hun også åpenhjertig.

Nylig delte hun om hvordan hun fortsatt fantaserer om sine ekser- omtrent hver sjette måned, skriver Insider.

Barrymore og hennes medvert Ross Mathews diskuterte en artikkel fra New York Times om hvorfor tidligere partnere dukker opp i ens drømmer.

Under samtalen fortalte Barrymore at hun hadde hatt mareritt om eksene sine. Mathews fulgte opp med å spørre om hun noen gang hadde hatt drømmer av det mer «hyggelige slaget».

- Jeg tror at i drømmene mine er det eneste stedet jeg får noe action om dagen, Ross, svarte da Barrymore og fortsatte:

- Og hver sjette måned har jeg den heteste drømmen og da blir jeg sånn: Å herregud, jeg er libidinøs og i live.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer