Drew Barrymore:

Innrømmer at hun fortsatt har hete drømmer om eksen

Den single tobarnsmoren sier drømmer er et trygt sted for å bearbeide ting.

LANG KARRIERE: Drew Barrymore er kjent fra utallige filmer, blant annet «Charlies Angels», «E.T» og «Evig din». Men hun var allerede å se i reklamefilm i en alder av bare 11 måneder. FOTO: NTB
LANG KARRIERE: Drew Barrymore er kjent fra utallige filmer, blant annet «Charlies Angels», «E.T» og «Evig din». Men hun var allerede å se i reklamefilm i en alder av bare 11 måneder. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

De fleste kan vel kjenne seg igjen i å våkne med en følelse av å ha vært satt tilbake i tid etter å drømt om en ekskjæreste. Skuespiller Drew Barrymore er inget unntak.

Den 47 år gamle tobarnsmoren har blitt hyllet for sin åpenhet rundt vekt og helse på Instagram. I sitt eget talkshow, The Drew Barrymore Show, er hun også åpenhjertig.

Nylig delte hun om hvordan hun fortsatt fantaserer om sine ekser- omtrent hver sjette måned, skriver Insider.

Barrymore og hennes medvert Ross Mathews diskuterte en artikkel fra New York Times om hvorfor tidligere partnere dukker opp i ens drømmer.

Under samtalen fortalte Barrymore at hun hadde hatt mareritt om eksene sine. Mathews fulgte opp med å spørre om hun noen gang hadde hatt drømmer av det mer «hyggelige slaget».

- Jeg tror at i drømmene mine er det eneste stedet jeg får noe action om dagen, Ross, svarte da Barrymore og fortsatte:

- Og hver sjette måned har jeg den heteste drømmen og da blir jeg sånn: Å herregud, jeg er libidinøs og i live.

Hun gjorde det fort klart at for henne betød libidinøs at «Jeg har en libido, som i at jeg er i live og har puls».

Etter å ha ledd en stund, la Barrymore til at drømmer er et trygt sted, hvor man kan bearbeide mange ting.

Hun ville ikke avsløre hvilken eks som fortsatt hjemsøker drømmene hennes.

Stjernens siste forhold var med kuratoren Will Kopelman. Paret var gift, men skilte seg i 2016. De to begynte å date hverandre i 2011, og sammen har de døtrene Olive på ni år og Frankie på sju år.

SINGEL MAMMA: Drew Barrymore skal ha sagt at hun ikke aner hvordan hun skal date som mor. Her sammen med sine to døtre, Olive (7) og Franke (9). Foto: NTB.
SINGEL MAMMA: Drew Barrymore skal ha sagt at hun ikke aner hvordan hun skal date som mor. Her sammen med sine to døtre, Olive (7) og Franke (9). Foto: NTB. Vis mer

Fra før har Charlies Angels-stjernen to havarerte ekteskap. I bare to måneder, fra 1994 til 1995 var hun gift med bareieren Jeremy Thomas.

Fra 2001 til 2002 var den canadiske komikeren Tom Green hennes ektemann. I 2020 ble de to gjenforent for første gang på 15 år, det også på hennes eget talkshow.

Barrymore introduserte Green ved å si at hun alltid har vært tiltrukket av visjonære mennesker, komikere og folk som får henne til å le.

- Jeg var så tiltrukket av vår neste gjest at jeg til og med giftet meg med han. Ta i mot en fantastisk mann, Tom Green.

Hun har også nylig avslørt at hun fra 1997 til 1998 var i et åpent forhold med Luke Wilson.

For tiden er Barrymore singel, og uttalte på talkshowet sitt i januar i år at hun ikke aner hvordan hun skal date når hun har barn. Hun la også til at hun aldri i verden ville gifte seg igjen.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer