Lena Dunham

Innrømmer at nakenscenene begynner å bli vanskeligere å gjøre

- Da jeg spilte inn første sesong av «Girls» var jeg ikke i et forhold, sier Lena Dunham.

LENA DUNHAM: Skuespilleren og manusforfatteren av den populære TV-serien «Girls» innrømmer at det etter hvert er blitt vanskeligere å spille inn nakenscener etter at hun fikk seg kjæreste. Her med sin bedre halvdel Jack Antonoff Emmy Awards i 2014. De har vært sammen siden 2012. Foto: NTB Scanpix
LENA DUNHAM: Skuespilleren og manusforfatteren av den populære TV-serien «Girls» innrømmer at det etter hvert er blitt vanskeligere å spille inn nakenscener etter at hun fikk seg kjæreste. Her med sin bedre halvdel Jack Antonoff Emmy Awards i 2014. De har vært sammen siden 2012. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Våren 2012 ble vi for aller første gang kjent med de fire venninnene i HBO-serien «Girls», og manusforfatter og hovedrolleinnehaver Lena Dunham (29) vakte oppsikt med flere lettkleddscener i serien. Hun fikk mye skryt for å vise at «kropp er topp», uansett hvilken fasong man har.

Men nå innrømmer den 29 år gamle newyorkeren at nakenscenene begynner å bli vanskeligere å gjøre. I disse dager spilles sesong fem inn av den populære serien.

- Da jeg spilte inn første sesong var jeg ikke i et forhold, ingen visste hvem jeg var og jeg levde på en måte kun for jobben. Så da jeg tok av meg klærne foran kamera var det kun på bakgrunn av dette. Det slo meg ikke i første sesong at TV-kritikere og folk som henger åp internett kom til å se på serien, sier hun til nettstedet Refinery29.

Hun fortsetter:- Nå, på godt og vondt, er det som om jeg kan høre diskusjonene ta plass i det jeg tar klærne av foran kamera. En del av det å bli eldre handler for meg om at jeg blir mer og mer beskjeden. Men dessverre så er det ikke alltid sånn at Hanna Horvath («Girls»-karakteren Dunham portretterer journ.anm.) føler det på samme måte. Jeg håper jeg finner samme styrke som jeg hadde i første sesong med tanke på nakenheten i denne sesongen også.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer