Underholdning

Instagram fyller 10 år

Her er 14 av de mest minneverdige bildene.

VERDENS MEST KJENTE SELFIE? Det finnes mange selfier i verden, men denne er kanskje den mest kjente. Foto: @theellenshow
VERDENS MEST KJENTE SELFIE? Det finnes mange selfier i verden, men denne er kanskje den mest kjente. Foto: @theellenshow Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

6. oktober 2010 ble Instagram lansert. En bildedelingstjeneste som i dag har en milliard brukere. Det er ganske mange bilder i omløp hver eneste dag, men i løpet av disse årene er det noen bilder som har gjort spesielt stort inntrykk.

Friends-gjengen gjenforenes

Det tok virkelig helt av da skuespillerne fra tv-suksessen Friends la ut et bilde sammen - 16 år etter at serien tok slutt. Det hadde lenge svirret rykter om at gjengen kanskje hadde planer om en slags gjenforening, og dette fikk virkelig fart på sakene.

Ikke lenge etter ble det faktisk kjent at noe var på gang, men på grunn av den pågående pandemien er det utsatt på ubestemt tid.

Beyonce avslører graviditet

Blir man noen gang lei Beyonce, egentlig? Selv om hun er blant verdens mest kjente mennesker, er det likevel en liten mystikk rundt henne. Kanskje er det fordi hun sjelden gjør intervjuer eller ikke deler noe på Instagram.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer