Isabella Løwengrip

Intervju med Isabella ble felt

Da influenser Isabella Löwengrip kom med påstander fra barndommen, reagerte hennes egne foreldre.

PROGRAM FELT: Den svenske influenceren og forretningskvinnen Isabella «Blondinbella» Löwengrip medvirket i vår i et program som ble klaget inn til Granskningsnämden av Löwengrips egne foreldre. Her fra en prisutdeling på Berns i Stockholm i 2018. FOTO: Scanpix
PROGRAM FELT: Den svenske influenceren og forretningskvinnen Isabella «Blondinbella» Löwengrip medvirket i vår i et program som ble klaget inn til Granskningsnämden av Löwengrips egne foreldre. Her fra en prisutdeling på Berns i Stockholm i 2018. FOTO: Scanpix Vis mer
Publisert

Et program med den populære svenske influenceren Isabella Løwengrip, bedre kjent som Blondinbella, ble nylig felt i Sveriges svar på Pressens faglige utvalg.

Det var etter at Löwengrip medvirket i programmet Söndagsintervjun på svenske P1 at programmet ble anmeldt av Isabellas egne foreldre, og nylig ble programmet altså felt i det som kalles Granskningsnämnden för radio og TV.

Påstår hun ikke fikk støtte

Svenske Isabella Löwengrip er en av Sveriges største influensere, og har hatt stor suksess med egne produkter. På Instagram har man kunnet følge henne ombord i privatfly, og et stadig ekspanderende selskap.

I 2018 ble hun kåret til Sveriges mektigste kvinne, og i et intervju med KK har hun tidligere fortalt at hun ser på ADHD som en superkraft.

Foreldrene reagerte

I programmet, som ble sendt på Sveriges Radio i mai 2020, kom imidlertid Isabella med påstander om sin egen oppvekst. Hun fortalte om tunge perioder psykisk, og skal blant annet ha sagt at hun opplevde utrygghet, og at foreldrene ikke ikke var der for henne.

Isabella Löwengrips foreldre er i sin anmeldelse kritisk til at datteren fikk beskrive det de mener er barndomstraumer, uten at noen andre fikk komme til ordet. Foreldrene mente at påstandene er krenkende og henger ut familien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer