Gwyneth Paltrow:

Inviterte til sminkefri fest

Skuespiller Gwyneth Paltrow inviterte til fest hvor kun én kleskode gjaldt; ingen skulle ha på sminke.

VELKOMMEN INN: Skuespiller og «livsstilsguru» Gwyneth Paltrow inviterte til sminkefri jentekveld. Foto: NTB Scanpix
VELKOMMEN INN: Skuespiller og «livsstilsguru» Gwyneth Paltrow inviterte til sminkefri jentekveld. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller og «Goop»-grunnlegger, Gwyneth Paltrow (47), inviterte nylig til en eksklusiv kveld hjemme hos seg selv, hvor gjestene kun hadde én kleskode; å møte opp uten sminke.

Jentekvelden gikk ut på å holde inspirerende taler, samt å promotere et nytt produkt fra den nye hudpleieserien til Paltrow, kalt «Goop Glow». Serien inneholder en rekke nye fuktighetsprodukter fra det kontroversielle livsstilsmerket til skuespilleren.

«Null sminke, null filter. En fantastisk samling med noen av de beste kvinnene på jorden», skriver Paltrow på Instagram, med et bildedryss av noen av Hollywoods A-kjendiser. Men hvem dukket opp på festen?

En håndfull av de sminkeløse ansiktene som dukket opp, var blant annet Kate Hudson (40), Demi Moore (57), Rumer Willis (31), Rachel Zoe (48), Samantha Ronson (42) og Erin Foster (47).

Delte meninger

Ikke alle var like komfortable med å dukke opp på festen helt sminkefri. Stylist Rachel Zoe tok til Instagram for å dele at «OK så for dere som kjenner meg.. dere vet at jeg ALDRI drar fra huset uten hvert fall 5 minutters sminken min på».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer