Gwyneth Paltrow:

Inviterte til sminkefri fest

Skuespiller Gwyneth Paltrow inviterte til fest hvor kun én kleskode gjaldt; ingen skulle ha på sminke.

VELKOMMEN INN: Skuespiller og «livsstilsguru» Gwyneth Paltrow inviterte til sminkefri jentekveld. Foto: NTB Scanpix
VELKOMMEN INN: Skuespiller og «livsstilsguru» Gwyneth Paltrow inviterte til sminkefri jentekveld. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller og «Goop»-grunnlegger, Gwyneth Paltrow (47), inviterte nylig til en eksklusiv kveld hjemme hos seg selv, hvor gjestene kun hadde én kleskode; å møte opp uten sminke.

Jentekvelden gikk ut på å holde inspirerende taler, samt å promotere et nytt produkt fra den nye hudpleieserien til Paltrow, kalt «Goop Glow». Serien inneholder en rekke nye fuktighetsprodukter fra det kontroversielle livsstilsmerket til skuespilleren.

«Null sminke, null filter. En fantastisk samling med noen av de beste kvinnene på jorden», skriver Paltrow på Instagram, med et bildedryss av noen av Hollywoods A-kjendiser. Men hvem dukket opp på festen?

En håndfull av de sminkeløse ansiktene som dukket opp, var blant annet Kate Hudson (40), Demi Moore (57), Rumer Willis (31), Rachel Zoe (48), Samantha Ronson (42) og Erin Foster (47).

Delte meninger

Ikke alle var like komfortable med å dukke opp på festen helt sminkefri. Stylist Rachel Zoe tok til Instagram for å dele at «OK så for dere som kjenner meg.. dere vet at jeg ALDRI drar fra huset uten hvert fall 5 minutters sminken min på».

Zoe fortsatte med å skrive at «Vel i går kveld holdt vår naturlige, favoritt skjønnhet @gwynethpaltrow en veldig intim jentemiddag, og spurte om vi kunne komme helt uten sminke.. Jeg følte meg helt naken og usikker og så tok GP denne selfien.. Og her er jeg helt avdekket».

Noen som derimot koste seg med å være helt sminkefri, var skuespiller Demi Moore, sammen med datteren Rumer Willis (som hun deler med actionhelt-veteran Bruce Willis). På Instagram delte Moore et bilde av seg selv sammen med Paltrow og kunstner Alexandra Grant (kjæresten til skuespiller Keanu Reeves).

Sammen med bildet skrev Moore «For en utrolig kveld sminkefri med disse ekstraordinære kvinnene. Jeg føler meg så næringsfull og glad. Takk til DERE begge for at dere deler deres lys, kjærlighet og visdom! Skjønnhet er mer enn hva man ser, det er hva du føler».

Kontroversiell

Til tross for at kjendisvennene til Paltrow ser ut til å hylle henne, har det vært mye diskusjon angående livsstilsmerket hennes «Goop». Skuespilleren startet opp bedriften i 2008, som et nyhetsbrev med matoppskrifter og uskyldige tips, har etter hvert utviklet seg til å bli et 250 millioner dollar-selskap, ifølge Yahoo.

LAGER OVERSKRIFTER: Gwyneth Paltrow har vært mye i media grunnet sitt alternative syn på helse og livsstil. Foto: NTB Scanpix
LAGER OVERSKRIFTER: Gwyneth Paltrow har vært mye i media grunnet sitt alternative syn på helse og livsstil. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Selskapet har flere ganger blitt kritisert for å gi helsetips som ikke kan støttes av fagfolk, samt å anbefale produkter som er så dyre at de fleste leserne ikke har råd til dem. En ny Netflix-serie er også blitt laget basert på livstilssmerket, kalt «The Goop Lab», hvor Paltrow og teamet hennes undersøker diverse utfordrende helseemner.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer