Victoria's Secret

Irina Shayk (30) venter trolig sitt første barn med Hollywood-kjekkasen Bradley Cooper (41)

Supermodellen skjulte alle graviditetstegn under Victoria's Secret Fashion Show!

VENTER BARN: Det ryktes at den russiske supermodellen Irina Shayk (30) venter sitt første barn - kan du se det på bildene? Foto: SipaUSA
VENTER BARN: Det ryktes at den russiske supermodellen Irina Shayk (30) venter sitt første barn - kan du se det på bildene? Foto: SipaUSA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den russiske supermodellen - Cristiano Ronaldo (31) sin ekskjæreste - Irina Shayk (30) gikk på den prestisjetunge undertøysvisningen Victoria's Secret Fashion Show (som kun ser ut til å bli bedre og bedre for hvert år, bare se bildene fra nattens visning!).

Den internasjonale supermodellen har hatt en liten pause fra det ekstravagante showet, men denne uken gjorde hun comeback i Paris, og det med en aldri så liten overraskelse. Ifølge Daily Mail og en rekke andre internasjonale medier, skal Shayk vente sitt første barn med Hollywood-kjekkasen Bradley Cooper (41)! Og man skal ikke se bort i fra at ryktene er sanne.

Begge antrekkene til den russiske skjønnheten under nattens visning dekte nemlig godt til magen hennes - noe som ikke er så vanlig til Victoria's Secret å være. Det røde undertøyet med en tilhørende rød glitterjakke skjulte alle tegn av en babymage. De samme gjaldt antrekk nummer to som bestod av en langt «trench coat» og en dekkende underdel. I tillegg har modellen til en forandring hold en lav profil på sin Instagramkonto, hvor hun ellers ikke sparer på kruttet (altså kroppen sin).

Se bilder av Irina Shayk's Victoria's Secret-antrekk nederst i saken!

LES OGSÅ: Bli med bak scenen til Victoria's Secret!

Shayk og Cooper, som først ble linket opp mot hverandre rundt april 2015, holdt lenge en lav profil. Det var ført sist vår at de paret ble observert på diverse dater og ferier sammen, og til tross «break-up» ryktene tidligere i år, ser det ut til at ting bare blir bedre og bedre for kjendisparet - som enda ikke har kommentert baby-ryktene til flere internasjonale medier som har prøvd å komme i kontakt med paret. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer