Farmen kjendis

Isak Dreyer: - Jeg bor hos Sophie nå

- Jeg er glad i kontraster, da. Det er kjedelig å være sammen med en person som er helt lik deg selv, sier Isak til KK.

FARMEN-FINALEFEST: Isak Dreyer og Sophie Elise Isachsen. Foto: Ida Bergersen
FARMEN-FINALEFEST: Isak Dreyer og Sophie Elise Isachsen. Foto: Ida Bergersen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sophie Elise Isachsen (27) kom helt til finaleuken av Farmen, men ble slått ut i gårdskonkurransene. Hun var etter alt å dømme veldig fornøyd med oppholdet, og at hun kom såpass langt.

I forkant av uke fem fortalte hun til KK at hun gruet seg til hva som kom til å bli vist på TV-skjermen, da spillet tilspisset seg.

- Det var litt krevende, men også veldig gøy, sa hun.

Og planen hennes fungerte: Hun unngikk å bli valgt til tvekamp av Marna Haugen, som i utgangspunktet skulle være førstekjempe. I tillegg slapp også Isak Dreyer (27) unna, og de kunne gå inn i finaleuken sammen.

Det kan føles som at hele Norge spekulerer i hvorvidt Sophie Elise og Isak Dreyer er blitt et par. De har blitt observert sammen flere ganger, og på skjermen har begge to ytrer at de er glade i hverandre. Sophie Elise kunne fortelle at hun hadde fått følelser for fiskeren fra nord.

Sammen på finalefest

I dag er årets Farmen kjendis-deltakere samlet til finalefest i Oslo. Isak og Sophie Elise trives åpenbart i hverandres selskap.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.