Iselin Guttormsen:

Iselin Guttormsen røper detaljer om singellivet

- En omveltning.

SINGEL: Iselin Guttormsen ble singel i fjor høst. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SINGEL: Iselin Guttormsen ble singel i fjor høst. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Podkaster og sexolog Iselin Guttormsen (35) kunne i oktober i fjor røpe at hun og samboeren Tom hadde gått hver til sitt. De har to døtre sammen.

I forbindelse med det nye TV 2-programmet «I fyr og flamme», hvor Guttormsen deltar sammen med Alexandra Joner, (32) møtte Se og Hør influenseren. Der lettet hun på sløret om livet som singel.

- Det er en omveltning, veldig annerledes. Men så har jeg ikke kjent så mye på det singellivet kanskje, fordi jeg er alenemamma og da er det det som er i fokus. Nå er det bare å få nytt hus på plass og ta vare på jentene mine, det er liksom førstepri nå, forteller 35-åringen, som for tiden holder på å bygge hus.

På spørsmål om hun har turt å kaste seg ut i datinglivet igjen, svarer hun kryptisk.

- Nei, jeg vil ikke si det. Jeg har suttet på noen karameller, det skal jeg si, men ikke noe mer enn det. Jeg må lande selv og med barna først før datinglivet begynner. Når det skjer vil dere merke det, fleiper hun avslutningsvis.

Det var på Instagram Guttormsen først delte bruddnyheten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer