Sebastian Solberg og Nikoline Anundsen:

- Ja, det var slutt

Paret gikk fra hverandre en periode: - Provoserende når folk sier at «det kommer så lett for dere».

VANSKELIG TID: Sebastian Solberg og Nikoline Anundsen åpner om en tøff periode. Foto: Privat
VANSKELIG TID: Sebastian Solberg og Nikoline Anundsen åpner om en tøff periode. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Influenserparet Sebastian Solberg (32) og Nikoline Anundsen (29) har vært sammen i lang tid. Sammen har paret tre barn, og i desember i fjor kunne paret røpe gladnyheten om at de venter sitt fjerde barn sammen.

Det gjorde de i podkasten de har sammen, «Seb & Nikki».

Kort tid før de avslørte den gode nyheten, hadde de enda en gladnyhet å dele. Paret har også kjøpt seg hytte.

Gikk hver til sitt

Som et par som er godt synlig i rampelyset, kan det se ut til at alt er fint for de som følger med, og det er et tema som dukker opp i den siste episoden av podkasten deres.

Her kan paret fortelle at det nemlig ikke alltid er en dans på roser, og at de faktisk en periode valgte å gå fra hverandre. Bruddet var noe de holdt hemmelig for offentligheten.

- Ja, det var slutt mellom oss en periode i vårt forhold. Og det var også slutt på den måten at vi, begge to, fikk jo testet om gresset var grønnere på den andre siden, forteller Solberg i podkasten.

Paret er gråtkvalte mens de snakker om den tiden de gikk hver til sitt. De understreker at de har overveid hvorvidt de skal snakke om dette eller ikke, og det kommer tydelig frem at det er et sårt tema for både Solberg og Anundsen.

- Den perioden vi var fra hverandre, det var også en periode da vi hadde fått barn, som gjorde at det ble enda tyngre, åpner Solberg i episoden.

Solberg og Anundsen hadde kontakt i løpet av perioden det var brudd, men de bodde ikke sammen. Solberg forteller at noe av det vondeste var å fortelle barna at «mamma ikke kom hjem før om noen dager».

Krisemaksimerte

Anundsen trekker frem hvor stor del man blir av hverandres liv når man har vært sammen så lenge - for hennes del, nesten en tredjedel av livet hennes.

- Du er min første kjæreste, så det var også første gang jeg smakte på et brudd i en relasjon på den måten, samtidig som at jeg også var en mamma. Den mislykkethetsfølelsen. Jeg krisemaksimerte veldig, og ting ble veldig stort i hodet, fordi - ja, det ble liksom det motsatte av hva man hadde sett for seg, og så har man ansvaret for noen andre. Jeg hadde det helt jævlig, forteller hun åpenhjertig.

Vendepunktet kom da paret, da som ekser med felles barn, gikk til parterapaut for å rydde opp i bruddet og finne ut av hvordan bruddet kunne løses på en ryddig måte.

Her spurte parterapauten om de hadde prøvd alt for å få forholdet til å funke. Det hadde de ikke, fant de ut av seg imellom, og de bestemte seg for å prøve igjen.

- Provoserende

Til Se og Hør forteller Solberg at det er viktig for dem som par å også dele at ting kan være vanskelig.

- Det kan være litt provoserende når folk sier at «det kommer lett for dere», for det gjør det ikke. Men vi deler nok av fine bilder på Instagram, så vi vil også være litt ekte. Det er ikke bare turer til Marbella og shopping på Bottega, sier Solberg.

Videre sier han at han synes flere influensere bør snakke om lignende situasjoner.

- Jeg synes flere bør snakke om det. Vi snakker mye om kroppspress, men ikke presset vi fører på hverandre om økonomi, relasjoner og forhold, for eksempel.

Avslutningsvis understreker han at de ønsker å være ærlige om hvordan de har det.

- Vi blir ofte sett på som et par som har det lett, men det er ikke alltid det. Vi har også måttet kjempe masse og hatt noen tøffe trøkker, og det er derfor vi snakker om det.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer