Pia Tjelta

- Ja, jeg skal gifte meg!

Pia Tjelta åpnet opp om bryllup til KK allerede i februar.

FORLOVET: Pia Tjelta har forlovet seg med Oddgeir Thune. Reporter: Malini Bjørnstad/Ingebjørg Iversen. Video: Ingebjørg Iversen / KK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Under Lørdagsrådet med Live Nelvik (37), som ble sendt i slutten av mars, avslørte skuespiller og klesdesigner Pia Tjelta (42) at hun og samboeren Oddgeir Thune (41) er forlovet.

- Jeg er ikke gift, men er blitt fridd til, sier hun til Live, og bekrefter også at hun og samboeren planlegger bryllup. De har tvillingene Agnes og Jonathan (4) sammen.

Da KK møtte Pia Tjelta og skuespiller-kollega Marian Saastad Ottesen (44) i midten av februar, i forbindelse med promotering av NRK-serien Vikingane - som begge spiller i, hintet hun også om at hun var blitt forlovet.

Bryllupsplanlegging med venninnen

Marian åpnet nemlig opp om sitt bryllup med Nils Jørgen Kaalstad (41), som ble avholdt i Oslo sommeren 2018.

- Jeg må innrømme at da vi gifta oss, ble jeg opptatt av at ting skulle være på stell. Gikk ei bittelita kule varmt der, sa Marian ærlig.

- Bridezilla?

- Nei, ikke bridezilla, men jeg var opptatt av at det skulle bli bra, og det synes jeg det ble.

- Det var den beste dagen i mitt liv også! sa Pia hjertelig til venninnen.

- Så det naila vi, da! Jeg gleder meg bare til Pia skal gifte seg nå, så vi kan fortsette det gode samarbeidet, avslørte Marian.

- Skal du gifte deg, Pia?

- Ja! svarte hun med et lurt smil.

Mer ville ikke Pia Tjelta si om frieriet og det forestående bryllupet da vi intervjuet henne i februar.

I tillegg til tvillingbarna, har 42-åringen datteren Sofia Tjelta Sydness (19) med eksen Kyrre Haugen Sydness (47). Pia og skuespiller Oddgeir Thune ble kjærester i 2015.

FORLOVET: Pia Tjelta og samboeren Oddgeir Thune planlegger bryllup. FOTO: Julie Pike og NTB scanpix
FORLOVET: Pia Tjelta og samboeren Oddgeir Thune planlegger bryllup. FOTO: Julie Pike og NTB scanpix Vis mer

Amors piler skjøt fart på vennefest

I et stort intervju med KK, gjort i fjor, åpnet hun opp om forholdet med Oddgeir. De er fra Stavanger begge to, og hadde møtt hverandre flere ganger opp gjennom årenes løp - men det var altså ikke før de ble introdusert for hverandre på en vennefest, at amors piler skjøt fart.

– Det var noe veldig familiært. Vi hadde jo vokst opp på samme sted til samme tid, hadde like referanser. Det var noe ekstremt trygt i det. Det var en selvfølgelighet over det, at det var oss.

Pia Tjelta har foreløpig ikke svart på vår henvendelse om en utvidet kommentar angående den gledelige forlovelsesnyheten.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer