Katarina Flatland

- Ja, pappa skal føre meg opp kirkegulvet!

Gifteklare Katarina Flatland haster ikke å planlegge drømmebryllupet, men har én detalj klar.

KATARINA FLATLAND:  «Jakten på kjærligheten»-programlederen forteller til KK.no at det selvfølgelig er pappa Hallvard Flatland som skal føre henne opp kirkegulvet når den tid kommer. Foto: Fredrik Solstad for VG // NTB Scanpix
KATARINA FLATLAND: «Jakten på kjærligheten»-programlederen forteller til KK.no at det selvfølgelig er pappa Hallvard Flatland som skal føre henne opp kirkegulvet når den tid kommer. Foto: Fredrik Solstad for VG // NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det populære sjekkeprogrammet «Jakten på kjærligheten» er inne i sin trettende sesong - og for tredje gang er det den blide TV-profilen Katarina Flatland (26) som er programleder. For Katarina selv er det ingen kjærlighetsjakt på gang, ettersom hun allerede har funnet mannen hun vil dele livet med - legen Harald Meling Dobloug (27). Denne våren forlovet de seg i New York.

Da KK.no møtte Katarina Flatland under TV 2 Høstlanseringen i Bergen denne uken avslørte 26-åringen at hun øg samboren foreløpig ikke har kommet så langt med planleggingen av drømmebryllupet ettersom de begge to har vært opptatt med jobbing i hele sommeren.

Men hun er allikevel sikker i sin sak når hun får spørsmål fra KK.no om det er hennes kjente og kjære kjendispappa Hallvard Flatland (59) som skal føre henne opp kirkegulvet når den tid kommer:

- Ja, så tradisjonell er jeg så det blir nok sånn ja. Harald og jeg har brukt sommeren på å jobbe, så når høsten nå kommer skal vi sette i gang med planleggingen.

Har du tenkt noe på hvordan du vil at brudekjolen skal være?

- Jeg har begynt, men jeg er ikke blitt en «bridezilla» enda, men jeg har noen tanker om hvordan jeg vil at den skal være da, sier hun hemmelighetsfull.

BØNDENE: «Jakten på kjærligheten»-programleder Katarina Flatland med tre av Jakten-bøndene under TV 2s  Høstlansering i Bergen i slutten av august.
Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Foto: NTB Scanpix
BØNDENE: «Jakten på kjærligheten»-programleder Katarina Flatland med tre av Jakten-bøndene under TV 2s Høstlansering i Bergen i slutten av august. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Foto: NTB Scanpix Vis mer

I «Jakten på kjærligheten» må frierne sende inn såkalte frierbrev til de kjæresteklare bøndene, og Katarina kan fortelle til KK.no at hun selv har tenkt på det å sende et frierbrev.

- Ja, jeg har tenkt litt på det før faktisk og min umiddelbare tanke er «nei!», noe jeg tror den er for veldig mange - men samtidig, dersom min samboer Harald hadde dukket opp på den skjermen, og jeg hadde vært singel og savnet en å være sammen med, og følt helt oppriktig at dette hadde vært mannen i mitt liv så hadde jeg tatt sjansen. Sånn har jeg alltid datet, jeg har aldri vært redd for å ta sjanser.

FORLOVET: Til høsten skal Katarina Flatland og forloveden Harald Dobloug planlegge bryllup. De forlovet seg i New York denne våren. Foto: Robert S. Eik for VG // NTB Scanpix
FORLOVET: Til høsten skal Katarina Flatland og forloveden Harald Dobloug planlegge bryllup. De forlovet seg i New York denne våren. Foto: Robert S. Eik for VG // NTB Scanpix Vis mer

Har du selv fått kjærlighetsbrev fra forloveden din?

- Ja, det har jeg faktisk! Det var like etter at vi hadde møtt hverandre og så skulle han på guttetur til Amsterdam, og da kjente vi hverandre egentlig ganske lite. Da jeg kom hjem den dagen han hadde reist lå det fire konvolutter utenfor døren min hvor det sto «torsdag», «fredag», «lørdag» og «søndag» på. Hilsenene i seg selv var egentlig ikke så veldig romantiske, det var mer en humorgreie. Men allikevel da, han hadde jo tenkt på det! Jeg tror han hadde ventet én time utenfor døren før noen slapp ham inn. Det gikk rett hjem hos meg, i hvert fall!

«Jakten på kjærligheten» sendes på TV 2 mandager klokken 20:00.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer