Kjendiser

Ja, til og med noen av verdens mest kjente personer har hatt normale (og unormale) jobber

Se hele lista her!

NORMALE JOBBER: Det kan være lett å glemme at noen av verdens mest kjente personer noen gang har hatt et annet liv. Men de fleste har alle hatt ganske normale jobber, eller noe unormale jobber.  Foto: Ap
NORMALE JOBBER: Det kan være lett å glemme at noen av verdens mest kjente personer noen gang har hatt et annet liv. Men de fleste har alle hatt ganske normale jobber, eller noe unormale jobber. Foto: Ap Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du i likhet med oss lurt på hva noen av verdens største kjendiser har gjort før de ble kjent? Vel, vi i KK.no-redaksjonen stilte oss nettopp det spørsmålet: «Hva gjorde egentlig Clooney før han ble hele verdens Clooney?»

Og ja, som vi tenkte oss har de aller fleste kjendisene hatt ganske normale, og noen unormale jobber, før de ble noen alle snakket om.  

LES OGSÅ: Chrissy Teigen viste alt på den røde løperen

Visste du blant annet at USAs president over åtte år, Barack Obama, jobbet for Baskin-Robbins, den amerikanske iskrem-bedriften? Jada, på videregående skole serverte han is om sommeren. «Det å lage iskuler er tøffere enn den ser ut som. Det kan være brutalt for håndleddene», skrev han blant annet på Linkedin. 

Og det er ikke bare Obama som har gjort noe «normalt» før han ble verdenskjent. Lista er lang og vi har funnet noen av dem:  

(Se bildeserie av alle nederst i saken!)

Gerard Butler (47):

Gerard Butler studerte ved Glasgow University og ble utdannet advokat. Ifølge Buzzfeed fikk han sparken fra sin første jobb, og har ikke praktisert loven siden. Heldigvis ordnet det seg for Butler likevel. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer