Prinsesse Eugenie bryllup:

- Jack og jeg ønsker at bryllupet vårt skal være plastfritt

Prinsesse Eugenie har ett spesifikt krav til den royale bryllupsfesten.

PRINSESSE EUGENIE BRYLLUP: I oktober gifter prinsesse Eugenie og samboeren Jack Brooksbank. Dette bildet er tatt i bryllupet til Daisy Jenks og Charlie van Straubenzee i begynnelsen av august. FOTO: NTB Scanpix
PRINSESSE EUGENIE BRYLLUP: I oktober gifter prinsesse Eugenie og samboeren Jack Brooksbank. Dette bildet er tatt i bryllupet til Daisy Jenks og Charlie van Straubenzee i begynnelsen av august. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er straks duket for nok et royalt bryllup på Windsor slott når prinsesse Eugenie (28) og forretningsmannen Jack Brooksbank (32) lover hverandre evig troskap i St. George's-kapellet fredag 12. oktober.

I forbindelse med bryllupet har prinsesse Eugenie og storesøsteren prinsesse Beatrice (30) gitt et eksklusivt intervju til det britiske motemagasinet Vogue, og her letter den kommende bruden på sløret hva gjelder den forestående seremonien.

Hun og samboeren Jack Brooksbank er begge opptatt av å verne om miljøet - og har ett spesifikt ønske til bryllupstilstelningen.

- Hele huset vårt er anti-plast nå, og Jack og jeg ønsker at bryllupet vårt også skal være plastfritt.

LES OGSÅ: Prinsesse Eugenie åpner opp i sjeldent intervju: - Jeg ble født med skjev rygg

- Man ønsker at alt skal være perfekt, men så innser man at man skal være sammen med personen man elsker for alltid

GIFTER SEG: Prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank har vært kjærester siden 2011. FOTO: NTB Scanpix
GIFTER SEG: Prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank har vært kjærester siden 2011. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Hun forteller videre at hun ikke er spesielt stresset for bryllupet, og at hun har fått god hjelp av storesøster Beatrice og mamma hertuginne Sarah (58) av York til å finne ut av detaljene rundt bryllupet - men hun innrømmer likevel at tiden i forkant har vært preget av nøye planlegging.

- Det er veldig nervepirrende fordi man ønsker at alt skal være perfekt, men så innser man at man skal være sammen med personen man elsker for alltid og da er det egentlig ingenting annet som gjelder, sier hun i septemberutgaven av Vogue.

Prinsesse Eugene er datter av prins Andrew (58) og Sarah av York, og dermed kusinen til prins William (36) og prins Harry (33). Hun har et nært forholdt til begge fetterne, og var naturlig nok til stede da Harry giftet seg med den amerikanske skuespilleren Meghan Markle (36) i mai.

Nå er det altså endelig prinsesse Eugenie sin tur til å gå opp altergangen på Windsor slott. Eugenie og Jack forlovet seg 22. januar 2018, og møttes første gang på skiferie i Sveits i 2010. Året etter ble de kjærester, og har vært uatskillelige siden.

Jack er blitt tatt godt imot i den britiske kongefamilien, og brudens mor har bare lovord å si om sin kommende svigersønn. Hun har lagt ut flere innlegg på Twitter med bilder av det forelskede paret, og til et av dem skriver hun: «Vi elsker Jack og jeg er så lykkelig over å få en sønn, en bror og en bestevenn. Eugenie er en av de fineste personene jeg kjenner, så sammen blir dette ren harmoni».

Også Eugenies far gleder seg til å få Jack Brooksbank offisielt inn i familien.

«Jack er absolutt en helt fantastisk ung mann, og Eugenie og han er blitt kjent med hverandre over mange år. Jeg er veldig glad på deres vegne og ønsker dem all lykke på veien», skrev prins Andrew på Twitter da forlovelsen ble kjent i januar.

LES OGSÅ: Derfor går hertuginne Meghan med for store sko

- Vi er først og fremst unge kvinner som prøver å bygge opp karrierer og ha et privatliv ved siden av

Søstrene Beatrice og Eugenie er svært nære, og er begge opptatt av å skape egne karrierer. Prinsesse Eugenie jobber ved kunstgalleriet Hauser & Wirth i Mayfair i London, mens prinsesse Beatrice jobber ved det amerikanske teknologifirmaet Afiniti som strateg innenfor outsourcing.

- Vi er først og fremst unge kvinner som prøver å bygge opp karrierer og ha et privatliv ved siden av, og vi er også prinsesser, og gjør alt dette i offentlighetens søkelys, sier prinsesse Beatrice i Vogue-intervjuet.

KONGELIGE: Prinsesse Eugenie og prinsesse Beatrice med pappa prins Andrew på vei inn til prins Harry og hertuginne Meghans bryllupsseremoni i mai 2018. I bakgrunnen er 14 år gamle Lady Louise Windsor. FOTO: NTB Scanpix
KONGELIGE: Prinsesse Eugenie og prinsesse Beatrice med pappa prins Andrew på vei inn til prins Harry og hertuginne Meghans bryllupsseremoni i mai 2018. I bakgrunnen er 14 år gamle Lady Louise Windsor. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Prinsesse Beatrice og prinsesse Eugenie er åttende og niende i rekken til den britiske tronen etter prins Charles (69), prins William, prins George (5), prinsesse Charlotte (3), prins Louis (3 mnd), prins Harry og prins Andrew. Søstrene har ingen offisielle roller i det britiske kongehuset, men er likevel å se på royale tilstelninger.

Det er ventet at alle medlemmene av den britiske kongefamilien kommer i bryllupet 12. oktober.

Se flere bilder av det kommende brudeparet under:

LES OGSÅ: Hertuginne Meghans bror: - Bryllupet med prins Harry har splittet familien vår

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer