Lee Radziwill død:

Jacqueline Kennedys lillesøster Lee Radziwill måtte lære seg å leve i skyggen av den populære førstedamen

- Livet mitt ville uten tvil vært annerledes. Ikke fordi hun giftet seg med en Kennedy, men fordi han ble president.

BOUVIER-SØSTRENE: Jacqueline Kennedy og Lee Radziwill (hvis familienavn var Bouvier) fotografert utenfor Det hvite hus i Washington i januar 1963. Det var fire år forskjell mellom søstrene. Den lille jenta på bildet er Lees datter Anna Christina Radziwill. FOTO: NTB Scanpix
BOUVIER-SØSTRENE: Jacqueline Kennedy og Lee Radziwill (hvis familienavn var Bouvier) fotografert utenfor Det hvite hus i Washington i januar 1963. Det var fire år forskjell mellom søstrene. Den lille jenta på bildet er Lees datter Anna Christina Radziwill. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Du er akkurat som meg - du må gå tre skritt bak. Ordene ble ifølge Caroline Lee Radziwill sagt av den britiske prinsgemalen Philip under en tilstelning på Buckingham Palace i 1961.

Han er som kjent gift med dronning Elizabeth av Storbritannia, mens Lee (som hun ble kalt) var lillesøsteren til Jacqueline Kennedy, den amerikanske førstedamen og kona til president John F. Kennedy.

Du kan nå betale med

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer