VM i friidrett:

- Jakob setter meg høyt, men jeg kommer ikke alltid først

Elisabeth Asserson skal være på plass under friidretts-VM og heie frem sin kommende ektemann.

VM I FRIIDRETT: Jakob Ingebrigtsen får et kyss av samboer Elisabeth Asserson etter at han tok gull på 1500 m under EM i friidrett i München 2022. Nå er de klare for nye seierskyss når VM i friidrett går av stabelen i Budapest. Foto: Andreas Fadum
VM I FRIIDRETT: Jakob Ingebrigtsen får et kyss av samboer Elisabeth Asserson etter at han tok gull på 1500 m under EM i friidrett i München 2022. Nå er de klare for nye seierskyss når VM i friidrett går av stabelen i Budapest. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert

Til helga braker det løs i Budapest: VM i friidrett med flere norske gullhåp, der i blant Jakob Ingebrigtsen. Neste måned skal han imidlertid stå brudgom og si ja til sin store kjærlighet: Sin kjæreste siden ungdomstiden Elisabeth Asserson.

I 2020 sa Elisabeth i et intervju med KK at det hun likte aller best med kjæresten sin Jakob er den omsorgsfulle delen av ham.

- Jeg føler han alltid tar seg tid til å være med meg, og prøver alltid å finne på noe gøy så fort muligheten bryr seg. Noen ganger overrasker han meg med roser også, det synes jeg er veldig greit å få en gang i blant, som en slags «takk for tålmodigheten». Det er deilig å bli sett, sa hun da.

Norske flagg og heiing

Kjærligheten mellom de to har tilsynelatende fortsatt å vokse seg sterkere, og neste måned skal de gi hverandre sitt ja.

Nylig skrev NRK en reportasje om paret i forkant av de to store begivenhetene. I intervjuet forteller Elisabeth at det i stor grad er hun selv som står for planleggingen av bryllupet. Noe som kanskje ikke er så rart med tanke på at Jakob ligger i hardtrening før VM i friidrett som starter 19. august i Budapest.

Dit skal selvsagt også Elisabeth være med å heie kjæresten frem til gull - forhåpentligvis. Onsdag la hun ut et innlegg på Instagram hvor hun skrev at høstjakken og hundetur byttes ut med kjoler, skjørt, norske flagg og heiing.

Blir kvalm og skjelven

Og selv om løperen selv er rolig foran store konkurranser, er det for Elisabeth noe mer nervepirrende:

– Helt forferdelig. Jeg blir kvalm, jeg begynner å skjelve og har så lite kontroll, sier hun til NRK.

På spørsmål om hva som er det verste med å være sammen med Jakob svarer hun det at han er så mye borte. Men at det er forståelig at han må sette seg selv først.

– Han er veldig flink til å sette pris på meg, og han setter meg høyt, men det er ikke alltid det er det høyeste. I starten tok det litt tid å innse det, men så gikk det fint, sier hun til NRK.

Selv med mye som skjer i 2023 med nytt hus, VM og bryllup, har kjæresteparet tatt seg tid til å pleie romantikken også. Tidligere i sommer la Elisabeth ut bilder fra deres ferie i St. Moritz hvor hun blant annet skrev:

«Hadde planer om masse innhold fra de to ukene her, men vi har heller nytt hverandres selskap uten å tenke på å måtte dokumentere alt som skjer. Jeg har prøvd meg på litt bilder her og der, men det skal sies at fotografen er bedre på å løpe enn å ta bilder».

Jakob åpner VM-eventyret sitt med å løpe 1500 meter herrer, forsøksheat 19. august. Torsdag 24. august er det 5000 meter menn, forsøksheat som gjelder for Jakob, da skal også blant annet broren Henrik være med.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer