Micheline Roquebrune:

«James Bond»-enke (93) overrasker

De nye bildene setter fyr på nettet.

SPREK 93-ÅRING: Sean Connerys enke, Micheline Roquebrune, stråler i sola sammen med barnebarnet. Foto: Skjermbilde fra Instagram
SPREK 93-ÅRING: Sean Connerys enke, Micheline Roquebrune, stråler i sola sammen med barnebarnet. Foto: Skjermbilde fra Instagram Vis mer
Publisert

Sean Connerys enke, Micheline Roquebrune (93), ser ut til å kose seg stort på ferie med barnebarnet, Saskia (26).

Bikinibildene, som er tatt på Bahamas, setter nå fyr på Internett.

Det er det 26 år gamle barnebarnet til «James Bond»-enka som har delt bildene, på sin egen Instagram-profil. Flere utenlandske medier omtaler nå fotografiene, blant andre britiske Express og australske News.

- Knekker Internett

I kommentarfeltet påpekes det at bildene «knekker Internett», og det deles rikelig med både hjerteemojier og flammeemojier.

«Vakre kvinner» og «fantastisk bilde!» er også blant kommentarene som har dukket opp.

BADEFERIE: Bestemor og barnebarn koser seg tilsynelatende stort på badeferie på Bahamas. Foto: Skjermbilde fra Instagram
BADEFERIE: Bestemor og barnebarn koser seg tilsynelatende stort på badeferie på Bahamas. Foto: Skjermbilde fra Instagram Vis mer

På det ene bildet klemmer og kysser Roquebrune på barnebarnet sitt, begge er kledd i bikini og bakgrunnen er mildt sagt vakker.

Roquebrune og Connery giftet seg i 1975 og var sammen helt til den kjente «James Bond»-skuespilleren døde i 2020.

De var gift i hele 45 år, men de fikk aldri barn sammen. Roquebrune hadde tre barn fra sitt tidligere ekteskap, mens Connery fikk ett med sin tidligere kone, Diane Cilento, som han var gift med i 11 år før Roquebrune.

45 ÅR SAMMEN: Sean Connery og Micheline Roquebrune fikk 45 år sammen før førstnevnte gikk bort i 2020. Foto: Tammie Arroyo / AFF-USA.COM / NTB
45 ÅR SAMMEN: Sean Connery og Micheline Roquebrune fikk 45 år sammen før førstnevnte gikk bort i 2020. Foto: Tammie Arroyo / AFF-USA.COM / NTB Vis mer

Sjeldent bilde

Det er ikke ofte det dukker opp bilder av Connerys enke, og siden hans død har hun heller ikke tatt stor plass i rampelyset.

Rett etter «James Bond»-skuespillerens død fortalte Roquebrune at ektemannen hadde lidd av den kroniske sykdommen demens.

- Det var ikke noe liv for ham. Han var ikke i stand til å uttrykke seg den siste tida. I det minste døde han mens han sov, og det var så fredfullt. Jeg var med ham hele tiden, og han bare gled av gårde. Det var det han ønsket, fortalte hun til Daily Mail den gang.

- Han hadde demens, og det krevde mye av ham. Han fikk sitt siste ønske oppfylt ved å gli av gårde uten noe oppstyr, la hun til.

93-åringen er en marokkansk-fransk maler som møtte Connery i 1970 på en golfturnering i Marokko.

- Han var nydelig, og vi hadde et fantastisk liv sammen. Han var et forbilde av en mann. Det kommer til å bli veldig vanskelig uten ham, det vet jeg. Men det kunne ikke vare for alltid, og han dro fredfullt, uttalte Roquebrune til Daily Mail etter hans bortgang i 2020.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer