Jamie og Buddy Oliver:

Jamie Olivers sønn imponerer på kjøkken

Buddy (9) har lært et og annet triks av sin far kjendiskokken.

FREMTIDIG KOKK? Jamie Olivers sønn Buddy på ni år imponerer med på kjøkkenet. Foto: Skjermdump fra YouTube
FREMTIDIG KOKK? Jamie Olivers sønn Buddy på ni år imponerer med på kjøkkenet. Foto: Skjermdump fra YouTube Vis mer
Publisert

Det skal vel litt til at ingen av Jamie Olivers (44) fem barn ikke får en liten interesse for mat når faren deres er en verdenskjent kokk. Mest sannsynlig tilbringer den britiske matelskeren flere av døgnets timer på familiens kjøkken. Der har han nok fått mye hjelp av sønnen Buddy.

Han er bare 9 år gammel og har allerede blitt litt av en kokk! På pappa Jamies YouTube-kanal, som følges av nesten fem millioner mennesker, legger han ut videoer av sine oppskrifter under fanen «KitchenBuddies».

«Buddy har skapt en serie av videoer hvor du prøve å lage mat sammen med barna dine», står det i beskrivelsen til kanalens videoer.

Videoene består ofte av enkle oppskrifter slik at barn i alle aldre kan lage det, eller delta i prosessen. Buddys matlagingstips har fått millioner av visninger på YouTube! Det er tydelig at det har falt i smak hos mange.

Det er ingen tvil om at det er populært med barn som er dyktige på kjøkkenet. Konkurranseprogrammet Masterchef har til og med fått en junior-versjon hvor små kokker får vist frem sine kreative og vilt imponerende oppskrifter for noen av verdens mest kjente kokker.

Gordon Ramsay (53) er blant dommerne til den amerikanske versjonen av Masterchef Junior. Som Jamie Oliver, har også et av Ramsays barn falt for matlaging.

Matilda Ramsay (18), også kjent som Tilly Ramsay, var i 2017 aktuell med sin egen bok - bare 15 år gammel. Boken fikk navnet: «Mathilda and the Ramsay bunch: Tilly's Kitchen Takover With 1 or 2 helpful tips from Dad!»

18-åringen har også vært å se på selveste Late Late Show med James Corden sammen med sin far. Her konkurrerte de mot talkshowverten for å se hvem som lagde den beste engelske frokosten!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer