Skal vi danse:

Jan Thomas om kjæresten: - Tror jeg må ta noe beroligende

Harlem Alexander er aktuell som deltaker i «Skal vi danse» som har premiere lørdag, og kjæresten Jan Thomas heier på sidelinjen.

SKAL VI DANSE: Jan Thomas og Harlem Alexander har vært kjærester siden sistnevnte ble Jan Thomas' utvalgte i realityserien «Jan Thomas søker drømmeprinsen» i 2020. FOTO: NTB
SKAL VI DANSE: Jan Thomas og Harlem Alexander har vært kjærester siden sistnevnte ble Jan Thomas' utvalgte i realityserien «Jan Thomas søker drømmeprinsen» i 2020. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Det er nok en gang duket for en fullspekket «Skal vi danse»-høst med en bukett av ulike dansestiler og nye deltakere som skal få svinge seg på parketten. Med hver sin profesjonelle dansepartner har de tolv kjendisene lagt seg i hardtrening for å forsøke å nå til topps i den 19. sesongen av det populære programmet.

En av deltakerne er kjendisstylist og frisør Harlem Alexander (35), samboer med Jan Thomas (56). Harlem sto igjen som 56-åringens utkårede i serien Jan Thomas søker drømmeprinsen i 2020.

Siden den gang har de vært hverandres største støttespillere, og Jan Thomas uttalte i sommer at han bare blir mer og mer forelsket.

Det er ingen tvil om at kjærligheten står sterkt mellom de to.

Hvem som er mest spent på premieren av «Skal vi danse», er nemlig usikkert. Selv om Jan Thomas ikke deltar selv, men heier fra sidelinjen, er nervene i høyspenn og engasjementet stort for samboerens deltakelse.

- Må ta noe beroligende

Jan Thomas har troen på samboeren i konkurransen han selv deltok i tilbake i 2009, men røk ut etter en omdans mot Triana Iglesias.

Nervene har han dermed selv kjent på som deltaker, men det betyr ikke at de er fraværende når han skal se sin utkårede svinge seg - heller det motsatte.

- Jeg er så spent at jeg tror jeg må ta noe beroligende før sending, sier Jan Thomas til KK.

- Jeg er så stolt at jeg nesten sprekker. At han i det hele tatt tør dette gjør meg helt rørt, jeg skal bruke alle sparepengene mine på å stemme.

DANSENDE DUO: Harlem Alexander og Helene Spilling er klare for å innta parketten sammen i høst. Foto: TV 2/Espen Solli
DANSENDE DUO: Harlem Alexander og Helene Spilling er klare for å innta parketten sammen i høst. Foto: TV 2/Espen Solli Vis mer

- Endelig!

Da kjendisdeltakerne ble presentert tidligere i august, var det tydelig at Harlem gledet seg stort til å komme i gang. Kjendisstylisten skal danse sammen med proffdanser Helene Spilling og hadde startet forberedelsene allerede før dansetreningen var i gang, innrømmet han da.

– Endelig! Jeg gleder meg til å danse, uttalte han engasjert og la til at han elsker å danse.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer