Neste sommer

Janne Formoe avslører: - Det får vi ofte høre!

Har du noen gang tenkt over hvorfor ingen andre i familien har samme dialekt som Eva?

NESTE SOMMER: Skuespillerne Janne Formoe, Eivind Sander, Trond Fausa Aurvåg og Pia Tjelta under lansering av Neste sommer i 2016. Tjelta spiller ikke lenger i serien. FOTO:Håkon Mosvold Larsen / NTB

NESTE SOMMER: Skuespillerne Janne Formoe, Eivind Sander, Trond Fausa Aurvåg og Pia Tjelta under lansering av Neste sommer i 2016. Tjelta spiller ikke lenger i serien. FOTO:Håkon Mosvold Larsen / NTB

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Endelig er en ny sesong av feelgood-serien Neste sommer tilbake på Discovery+ og TVNorge, og denne gangen skal si blant annet bli bedre kjent med Per Ivars ukjente far - som plutselig dukker opp på hytta!

Dette er sesong 11 av den populære serien, og i rollene finner vi blant andre Trond Fausa Aurvåg (Per Ivar), Janne Formoe (Eva), Eivind Sander (Terje), Ellen Horn (Ingrid) og John Nyutstumo (Oddvar).

Eva og Terje er søsken, og barna til ekteparet Ingrid og Oddvar. Eva er gift med Per Ivar. Vi er flue på veggen i det fiktive hytteuniverset - som har mange likhetstrekk med nordmenns hyttevaner og tradisjoner.

En historie bak valget

Men har du noen gang undret deg over det samme som oss; hvorfor karakteren Eva er den eneste i kjernefamilien som snakker sørlandsdialekt?

Skuespiller Janne Formoe (47) er selv ekte sørlending, og for henne er det naturlig nok helt normalt å snakke sørlandsdialekt - men hverken bror Terje, mor Ingrid eller far Oddvar har samme dialekt i serien.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer