Janne Formoe

Janne Formoe røper detaljer om sommerbryllupet

Venninnene har hatt en finger med i spillet hva gjelder brudekjolen.

GIFTER SEG: I 2019 ble det klart at Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen har forlovet seg. Nå letter hun på sløret om hvordan bryllupet blir. Reporter: Malini Bjørnstad. Video: Ingebjørg Iversen / KK Vis mer
Publisert

Skuespiller Janne Formoe (44) er aktuell i komifilmen Fjols til fjells, og vi møtte henne under presselanseringen i Oslo bare dager før premieren 21. februar.

Filmen er inspirert av 1957-klassikeren med samme navn, som hele Norge trykket til sitt bryst da den ble lansert for 63 år siden. Også Janne Formoe har et nært forhold til filmen - og fortalte til KK at hun syntes det var stas å ha en rolle i den nye remaken.

Fjols til fjells anno 2020 tar for seg nordmenns sterke påsketradisjoner, som jo de siste årene har vært preget av den noe speedaktige after ski-kulturen. Selv er Janne Formoe litt mer av den gammeldagse typen.

- Jeg personlig liker den påsken som omhandler tradisjoner som appelsin, Kvikk lunsj og skituren. Jeg har ikke vært så mye på after ski i mitt liv, og synes jo det er litt morsomt og litt teit når man kommer i de draktene og er mest opptatt av det. Da blir jeg veldig nervøs - hvorfor må man være så fin på after ski, liksom? Men for all del, det kan jo være gøy med en liiiten drink på after ski, etter en skitur da, sier hun og ler.

Påsken i år skal feires med datteren Felicia (14) og forloveden Jan Fredrik Karlsen (46) på Sørlandet - og der skal bryllupsplanleggingen foregå. Hør Janne Formoe røpe detaljer om bryllupet i videoen øverst i saken!

FORLOVET: Jan Fredrik Karlsen og Janne Formoe ble kjærester i 2004, og har vært litt av-og-på siden den gang. Men i sommer fridde han til Janne, og hun forteller til KK at bryllupet står denne sommeren. FOTO: NTB scanpix
FORLOVET: Jan Fredrik Karlsen og Janne Formoe ble kjærester i 2004, og har vært litt av-og-på siden den gang. Men i sommer fridde han til Janne, og hun forteller til KK at bryllupet står denne sommeren. FOTO: NTB scanpix Vis mer

Ble overrasket med forlovelse under bursdagsfeiring

I fjor sommer overrasket Jan Fredrik Kalsen kjæresten gjennom de siste årene med forlovelse under bursdagsfeiringen hennes på familiehytta i Mandal - foran familie og venner.

Til KK røper Janne Formoe at bryllupet står til sommeren, men spesifikk dato ønsker hun ikke å avsløre riktig ennå. Det hun derimot kan lette litt på sløret om, er at hun har kommet godt i gang med brudekjolejakten.

- Jeg har noen på saken og jobber med saken, men jeg er ikke ferdig. Venninnene mine har vært involvert, men det er ingen av dem som designer den, nei, sier Janne til KK med et lurt smil.

PÅ RØD LØPER: Janne Formoe hadde med seg datteren Felicia (14) på gallapremieren av filmen Fjols til fjells i februar. FOTO: NTB scanpix
PÅ RØD LØPER: Janne Formoe hadde med seg datteren Felicia (14) på gallapremieren av filmen Fjols til fjells i februar. FOTO: NTB scanpix Vis mer

Janne hadde med seg datteren Felicia på gallapremieren av filmen Fjols til fjells, der Janne spiller rollen som den noe stusselige karakteren Berit - som er kjæreste med «hytte uten elektrisitet, innlagt vann og med utedo»-snyltekongen Bård (spilt av Christian Skolmen).

NKVO: Kjæresteparet Bård (spilt av Christian Skolmen) og Berit (spilt av Janne Formoe) tviholder på det enkle og nedstrippa - men drømmer kanskje om litt mer luksus? FOTO: Stig og Stein Studio/Nordisk Film Distribusjon
NKVO: Kjæresteparet Bård (spilt av Christian Skolmen) og Berit (spilt av Janne Formoe) tviholder på det enkle og nedstrippa - men drømmer kanskje om litt mer luksus? FOTO: Stig og Stein Studio/Nordisk Film Distribusjon Vis mer

Hun minnes innspillingen som fantastisk gøy, og innrømmer også at hun syntes det var deilig at den foregikk på et hotell med egen spa-avdeling.

- Det var veldig deilig å være på fjellet, for det var jo så nydelig hotell! Så det ble faktisk litt fritid med spa også mellom slagene. Det var deilig ettersom vi hadde vært ute hele dagen og fryst. Det var en veldig gøy gjeng å jobbe med.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer