Sterke påstander

– Jeffrey Epstein var besatt av prinsesse Madeleine

Den dømte sexforbryteren og milliardæren skal ha tatt dusinvis med bilder av prinsesse Madeleines føtter, hevder ny bok.

SMUGFOTOGRAFERT: Prinsesse Madeleine skal ha blitt fotografert i smug av folk rundt sexforbryter Jeffrey Epstein, hevder ny bok. FOTO: NTB
SMUGFOTOGRAFERT: Prinsesse Madeleine skal ha blitt fotografert i smug av folk rundt sexforbryter Jeffrey Epstein, hevder ny bok. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rike, berømte og kongelige har grunn til å skjelve i buksene. I hvert fall om vi skal tro den kanadiske forfatteren Ian Halperin, som nylig kom med boken «Controversy: Sex, Lies and Dirty Money By The World's Powerful Elite».

Ifølge forfatteren, som tidligere har ligget på New York Times' bestselgerliste med en bok om Michael Jacksons siste år, kan man i en serie på seks bøker vente seg avsløringer om mange av verdens rikeste og mektigste personer.

Allerede på omslaget av første bok listes det opp navn, alt fra prins Andrew, Meghan og Harry og prins Albert, til prinsesse Diana og overraskende nok svenske prinsesse Madeleine.

Møttes på fest

Svenske prinsesse Madeleine giftet seg med den amerikanske forretningsmannen Chris O'Neill i 2013, og har før det i mange år vært mye på reise.

Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill ankommer Drottningholm utenfor Stockholm. FOTO: NTB
Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill ankommer Drottningholm utenfor Stockholm. FOTO: NTB Vis mer

I den nye boken hevder forfatteren at prinsesse Madeleine på et tidspunkt tilfeldigvis havnet på samme arrangement som milliardæren Jeffrey Epstein.

DØD: Jeffrey Epstein tok livet av seg på cella, før på rettsaken der han sto anklaget for en rekke sexforbrytelser og menneskehandel. Bildet er fra New Yorks register over sexforbrytere. FOTO: NTB
DØD: Jeffrey Epstein tok livet av seg på cella, før på rettsaken der han sto anklaget for en rekke sexforbrytelser og menneskehandel. Bildet er fra New Yorks register over sexforbrytere. FOTO: NTB Vis mer

Epstein ble i 2008 dømt for å ha kjøpt sex av en 14 år gammel jente. I 2019 var han under etterforskning for sexforbrytelser og menneskehandel, og skal blant annet ha tatt mindreårige jenter med til sin private øy, den såkalte «Lolita Island».

Jeffrey Epstein tok livet av seg på fengselscella i 2019, før rettssaken mot ham kom opp.

Madeleine og Silvia

Da forfatteren Ian Halperin ble intervjuet av Svensk Dam i forbindelse med utgivelsen av «Controversy: Sex, Lies and Dirty Money By The World's Powerful Elite», der svenske prinsesse Madeleienes navn altså er på coveret, sa han følgende til det svenske bladet:

– Jeg har fått vite at Epstein traff henne og hennes mor på et veldedighetsarrangement, og han ble besatt av henne.

Halperin fortsatte:

– Da Madeleine bodde i New York sa han at prinsesse Madeleine var verdens mest sexy kongelige. Han var besatt av henne.

Ingen kommentar

Ian Halperin hevder videre i intervjuet at Epstein ikke nøyde seg med å beundre prinsesse Madeleine på avstand:

– Jeg har flere detaljer om at Epstein ville ha henne da hun bodde i New York. Han fikk til og med sine ansatte til å forfølge henne i smug og sa til folk rundt seg at han skulle «få henne».

Ifølge Svensk Dam skal det ikke være noe som tyder på at prinsessen har hatt kontakt med Epstein utenom veldedighetsarrangementet.

Bladet har vært i kontakt med det svenske hoffet angående forfatterens påstander:

– Det er ikke noe som hoffet har mulighet til å kommentere, svarte informasjonssjef Margareta Thorgren.

Bilder av Madeleines føtter

Ifølge det svenske nettstedet Allas skal forfatter Ian Halperin videre ha hevdet at Jeffrey Epstein lot Madeleine fotografere i smug:

– Han hadde til og med flere bilder som folkene hans hadde tatt «undercover». Han elsket føttene hennes. Han hadde dusinvis med bilder av føttene hennes.

Halperin mener selv at han ikke har skrevet boken for å lage skandale, men sier han vil avsløre hvordan en «sosiopat drev en ekkel trafficking».

Boken kom ut 24. september 2020

Kilder: Svensk Dam. Allas.se

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer