Emma Thompson:

- Jeg begynte å hate kroppen min som 14-åring

Skuespiller Emma Thompsen (63) fikk utfordret seg selv da hun skulle være helt naken i ny film.

EMMA THOMPSON: Nesten 30 år er gått siden vi kunne briske oss med kjærligheten mellom Emma Thompson og Hugh Grant i filmatiseringen av Jane Austens «Fornuft og følelser». I dag er hun fortsatt en høyst aktuell skuespiller. FOTO: NTB
EMMA THOMPSON: Nesten 30 år er gått siden vi kunne briske oss med kjærligheten mellom Emma Thompson og Hugh Grant i filmatiseringen av Jane Austens «Fornuft og følelser». I dag er hun fortsatt en høyst aktuell skuespiller. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Den britiske skuespilleren og manusforfatteren, Emma Thompson (63) har vært å se foran kamera i over 30 år. Hun har bydd på seg selv i rørende roller, men er også ikke fremmed for å dele sine innerste tanker med fansen.

Hun har tidligere uttalt seg om hvordan hun fikk hjertet sitt grundig knust av tidligere ektemann Kenneth Branagh og at hun brukte dette i rollen som Karen i «Love Actually».

Det var under et intervju på talkshowet «The Late Show with Steven Colbert» at superstjernen innrømte at hun hadde begynt å hate sin egen kropp allerede som 14-åring.

Grunnen til at de kom inn på den nå 63 år gamle Thompsons tanker om egen kropp, var at skuespilleren besøkte showet for å promotere sin nye film: «Good Luck to You, Leo Grande». Filmen hadde nylig premiere på strømmetjenesten Hulu.

Thompson spiller en pensjonert lærer som leier en mannlig eskorte i forsøk på å oppnå orgasme for første gang. Det skriver nettstedet Insider.com.

SELVKRITISK: Emma Thompson fikk utfordret seg selv da hun skulle være helt naken i den nyeste filmen sin, «Good Luck to You, Leo Grande». FOTO: NTB.
SELVKRITISK: Emma Thompson fikk utfordret seg selv da hun skulle være helt naken i den nyeste filmen sin, «Good Luck to You, Leo Grande». FOTO: NTB. Vis mer

Ikke komfortabel

Under intervjuet, hvor hun snakket om nakenscenene i den nye filmen, og fortalte Colbert at hun ikke hadde vært sikker på hvordan hun skulle klare å gjøre dem. Nettopp på grunn av at hun ikke er komfortabel med kroppen sin.

«Jeg kan hvert fall ikke stå foran et speil uten å forsøke å forbedre hvordan jeg ser ut», sa Thompson.

Hun fortalte så at hun trodde at karakteren hennes, gjennom filmens løp, fikk til å se seg selv med et nøytralt blikk. Selv hadde hun sett på malerier av Eva fra middelalderen for inspirasjon til hvordan å posere naken.

Ikke kast bort tiden

Om opplevelsene har endret hvordan Love Actually-skuespilleren føler om seg selv naken, sa hun:

«Jeg tror at jeg begynte å hate kroppen min da jeg var rundt 14 år, og jeg tror den måten å tenke på er blitt meislet inn i sjelen min. Jeg vet vi ler av det, men tenk på alle 8-åringene der ute som mener ikke liker lårene sine».

- Hva ville du sagt til alle 14-åringene der ute? spør Colbert.

Uten å nøle, og til stor applaus fra publikum, svarer Thompson:

«Ikke kast bort tiden! Ikke kast bort ditt livs mening på å bekymre deg over kroppen din. Den er ditt fartøy og ditt hus, det er ikke noe poeng i å dømme den».

Se hele intervjuet under.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer