Justin Timberlake

- Jeg beklager overfor min fantastiske kone

Justin Timberlake kommenterer utroskapsryktene.

ANGRER: Justin Timerlake og Jessica Biel giftet seg i 2012. Nå erkjenner han at han har gjort ting med en kollega som han ikke burde. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av november dukket det opp bilder av artist Justin Timberlake (38) og Palmer-kollega Alisha Wainwright (30) som holdt hender på baren Old Absinthe House i New Orleans. Det er her de spiller inn dramafilmen som har premiere i 2020.

PÅ BAR: Justin Timberlake og Alisha Wainwright fotografert utenfor baren i New Orleans i november. Se flere bilder i videoen øverst i saken! FOTO: NTB scanpix
PÅ BAR: Justin Timberlake og Alisha Wainwright fotografert utenfor baren i New Orleans i november. Se flere bilder i videoen øverst i saken! FOTO: NTB scanpix Vis mer

Bildene gikk som en farsott over hele verden, og flere mente at det var upassende at 38-åringen oppførte seg slik med en annen kvinne - ettersom han er gift med skuespiller Jessica Biel (37). De har sønnen Silas (4) sammen.

I en personlig innlegg publisert på Instagram, kommenterer Justin Timberlake utroskapsryktene for aller første gang. Han beklager overfor sin kone, og sier at han burde ha visst bedre.

«Jeg holder meg unna sladder så langt det lar seg gjøre, men av hensyn til familien min føler jeg at det er viktig at jeg kommenterer de seneste ryktene som sårer menneskene jeg elsker», innleder han innlegget med.

«For noen uker siden utviste jeg svært dårlig dømmekraft - men la meg gjøre det helt klart - ingenting skjedde mellom meg og min kollega. Jeg drakk altfor mye den kvelden, og jeg angrer på oppførselen min. Jeg burde ha visst bedre».

Han er spesielt flau overfor kona og sønnen, som han har satt i hva han beskriver som en pinlig situasjon.

FORELDRE: Justin Timberlake og Jessica Biel er foreldre til sønnen Silas (4). Dette bildet er tatt i 2017. FOTO: NTB scanpix
FORELDRE: Justin Timberlake og Jessica Biel er foreldre til sønnen Silas (4). Dette bildet er tatt i 2017. FOTO: NTB scanpix Vis mer

«Dette er ikke et eksempel jeg ønsker å sette overfor sønnen min. Jeg beklager overfor min fantastiske kone og familie for å ha satt dem i en slik pinlig situasjon, og jeg fokuserer nå på å være den beste ektemann og far som jeg kan være. Dette var ikke en slik situasjon».

Justin Timberlake avslutter innlegget med å si at han nå ser frem mot å jobbe videre med filmen og samarbeidet med kollegene.

«Jeg er utrolig stolt over å jobbe på Palmer, og jeg ser frem mot å fortsette arbeidet med filmen og gleder meg til at folk skal se den».

Alisha avkreftet ryktene dager etter at bildene dukket opp

Bare dager etter hendelsen kom Alisha Wainwrights pressetalsmann med en uttalelse til US Magazine, hvor det ble avkreftet at det er noe mellom dem: «Det er ingen sannhet i disse spekulasjonene. De jobber på et prosjekt sammen».

KOLLEGAEN: Alisha Wainwright spiller mot Justin Timberlake i dramafilmen Palmer, som har premiere i 2020. FOTO: NTB scanpix
KOLLEGAEN: Alisha Wainwright spiller mot Justin Timberlake i dramafilmen Palmer, som har premiere i 2020. FOTO: NTB scanpix Vis mer

Jessica Biel har ikke kommentert utroskapsryktene.

Justin Timberlake og Jessica Biel giftet seg i 2012, etter å ha vært et par siden 2007. De gjorde det slutt en kort periode i 2011, før de forlovet seg i desember samme år. I 2015 ble de foreldre for første gang.

Han var for øvrig kjæreste med popstjernen Britney Spears (38) fra 1998 til 2002, og var datidens hotteste kjærestepar innenfor popbransjen.

Men Justin gjorde det angivelig slutt med Britney etter at hun skulle ha vært utro - og mange hevder at teksten til låten Cry Me A River bekrefter nettopp dette. Den ble sluppet kort tid etter bruddet.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer