Alejandro Fuentes MGP:

- Jeg ble far og følte at karrieren gikk til helvete

Samtidig med at MGP-aktuelle Alejandro Fuentes ble pappa til lille Max gikk han på en smell.

ALEJANDRO FUENTES MGP: Til KK forteller artist Alejandro Fuentes at det tok langt tid før det gikk opp for ham at han kunne synge på morsmålet. Lørdag 10. mars stiller han med låten «Tengo otra» under den norske MGP-finalen. Foto: NTB Scanpix
ALEJANDRO FUENTES MGP: Til KK forteller artist Alejandro Fuentes at det tok langt tid før det gikk opp for ham at han kunne synge på morsmålet. Lørdag 10. mars stiller han med låten «Tengo otra» under den norske MGP-finalen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er bare noen dager til Alejandro Fuentes (30) skal kjempe med egen låt og sangstemme i den norske Melodi Grand Prix-finalen i Oslo Spektrum - og det blir forhåpentligvis «heilt sinnsygt», som Alejandros Idol-kollega Jorun Stiansen så ikonisk utbrøt på TV i 2005, dersom han stikker av med topplassering og blir Norges Eurovision-bidrag i mai.

Dagene består for det meste av kostymeprøver, sangprøver og lydtester, og når vi møter Alejando en kald februardag i hovedstaden har han akkurat vært innom NRK for å teste sceneantrekk. Klokken er for lengst passert lunsjtider, men når 30-åringen med den sjarmerende Kristiansand-dialekten kommer heseblesende inn på kafeen, noen minutter over avtalt intervjutidspunkt, forteller han at han er skrubbsulten fordi han har fastet frem til nå.

NYE TIDER:Denne våren kjemper Alejandro Fuentes om å vinne den norske MGP-finalen og siden Eurovision-finalen i Lisboa i mai. Vi har trua! Foto: Marcel Raul Faez
NYE TIDER:Denne våren kjemper Alejandro Fuentes om å vinne den norske MGP-finalen og siden Eurovision-finalen i Lisboa i mai. Vi har trua! Foto: Marcel Raul Faez Vis mer

- Det er en greie jeg har testet ut den siste tiden. Det lengste jeg har klart å faste er til klokken 17, og da trener man, jobber, støvsuger i heimen og leverer barn i barnehage før den tid. Det er en tilvenning da, men verdt å teste ut, altså! forteller han entusiastisk.

Han høres nesten ut som en PT, der han sitter og forteller om hvor bra han synes det funker å faste frem til lunsj - og det er kanskje ikke så rart, for Alejandro har faktisk tatt PT-kurs. Vel, han kaller seg riktignok en upersonlig PT.

- Jeg ble utdannet PT for fire år siden, men jeg er en veldig upersonlig personlig trener! sier han og ler.

- Jeg tok kurset mest for min egen del. For å lære litt mer om kroppen, egentlig. Når jeg ikke har drevet med musikk så er det egentlig det jeg har gjort ved siden av. Jo dypere man går inn i materien, jo mer lærer man, hevder han.

- Har du en visjon om å trene andre etter hvert eller kun deg selv?

- Jeg ser for meg at jeg kan hjelpe andre etter hvert, men først og fremst ønsker jeg å realisere mine egne drømmer. Det ligger langt frem i tid, men jeg ser jo for meg at jeg kanskje en dag bygger mitt eget PT-studio hvor jeg tar imot kunder. Men vi får se. Jeg har en syvårsplan når det kommer til musikken, så det er det jeg har lyst til å realisere først, sier Alejandro mens han bestiller seg en omelett og en sidesalat.

- Syv år? Wow, det er langt frem i tid!

- Den planen handler om hva jeg skal gi ut i løpet av de neste syv årene. Jeg vil satse mer på den spanske musikken og kommer ut med et album til neste år. Jeg har lagt en plan, og det som skjer mellom der, det skjer!

LES OGSÅ: Anmeldelse av «Unge lovende 3»: - Man har mest lyst til å skru av, fordi man føler så sterkt med de tre jentene

Tenkte ikke over at han kunne synge på morsmålet

Alejandro legger ikke skjul på at han er med i Melodi Grand Prix for å vise frem sin nye musikk - ikke bare til det norske folket, men også til det internasjonale publikumet. De siste to årene har 30-åringen, som ble født i Chile i 1987, valgt å legge norsk og engelsk på hylla til fordel for spanske rytmer.

- Det er mange mennesker der ute som elsker spansk musikk, og hvis man kommer til Eurovision-finalen så er det 200 millioner mennesker som ser på deg. Og så hadde det jo vært jækla gøy å vinne Eurovision også da! Men hvis ikke jeg gjør det, så har jeg planen min uansett, og skal fortsette å gi ut musikken min.

- Hvorfor har nå plutselig begynt å synge på spansk?

- Jeg var 16 år da jeg slo gjennom og var tilknyttet et stort plateselskap. Men når man er så ung og fersk har man egentlig ikke peiling på hva man vil gjøre. Man har ikke rukket å tenke på det en gang. Jeg har jobbet med sinnsykt fete folk og bra mennesker, men jeg har alltid følelsen av at det ikke er den musikksjangeren jeg har vært i som jeg skal drive med. Jeg tror det handler om mennesket som man utvikler seg til å bli. Det tar jo tid, sier han før han tar en tenkepause.

- Når jeg tenker tilbake på hvordan musikkarrieren min egentlig begynte, så må jeg tilbake til da jeg var rundt åtte år. Mamma spilte alltid Ricky Martin og Enrique Iglesias i bakgrunnen. Det var jo egentlig det jeg digga og det var der det hele begynte, sier han og ler.

Han forteller at det tok lang tid før det gikk opp for han at han kunne synge på morsmålet.

- Jeg har alltid hatt spansken i meg, men jeg har bare ikke sett meg selv på den måten før. Det var faktisk Gunnar Greve som sa det til meg for to år siden, at jeg måtte synge på spansk en dag. Jeg tenkte ikke mer på det der og da, men jeg tror alt skjer til riktig tid. Og det er nå.

For Alejandro har de siste 10-12 årene vært preget av opp- og nedturer, og han har erfart at man er en helt annen person når man er midt i tenårene enn den man utvikler seg til å bli når man er 30.

- Det handler helt klart om identitet, og at jeg de siste årene har funnet det jeg selv er komfortabel med, det jeg vil synge og den jeg vil være.

- Hvem er du blitt over de siste årene da?

- I alle fall en bedre versjon enn det jeg var da jeg var 16. Du vet jo hvordan man er når man er i den alderen. Man tenker jo på helt andre ting. Jeg tror man blir en bedre person for hvert år som går. Når det kommer til musikken har det tatt meg lang tid å finne ut av hva jeg vil, og underveis har det vært gode og dårlige perioder. Jeg ble kastet rett inn i det, og var fem år på turné - man får ikke tid til å tenke da. Og så får man, kall det gjerne en depresjon, fordi «alle» elsker deg i det ene øyeblikket og så er det plutselig stille.

DEN GANG DA: I 2005 deltok Alejandro Fuentes i TV 2-programmet Idol sammen med Jorun Stiansen og Tone Damli. Han kom på tredjeplass. Jorun stakk av med seieren mens Tone kom på andreplass. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: I 2005 deltok Alejandro Fuentes i TV 2-programmet Idol sammen med Jorun Stiansen og Tone Damli. Han kom på tredjeplass. Jorun stakk av med seieren mens Tone kom på andreplass. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Bare to dager etter at farfar prins Henrik gikk bort troppet prins Nikolai (18) av Danmark opp på catwalken i London

- For rundt to år siden knakk jeg litt sammen, hvis man kan si det på den måten

Etter braksuksessen med Idol i 2005, hvor han kom på tredjeplass bak Jorun Stiansen og Tone Damli, og siden turneen med De nye gitarkameratene Espen Lind, Kurt Nilsen og Askil Holm, var han, ifølge seg selv, nærmest dømt til å gå på veggen. Kollapsen kom for to år siden, samtidig som han ble far til sønnen Max.

- For rundt to år siden knakk jeg litt sammen, hvis man kan si det på den måten. Det var midt under fødselen og jeg var på turné. Det var så mye følelser i bildet. Jeg ble far og jeg følte at karrieren gikk til helvete. Jeg stilte meg spørsmålene: «Hva skal jeg gjøre?» og «Hvilken vei skal jeg gå?». Så kjøpte jeg meg en mac og begynte å produsere egen musikk. Det tok kanskje noen måneder, og så plutselig kom latinorytmene til meg, minnes han.

GOD STØTTE: Alejandro takker kona Christina for støtten da han gikk på en smell for to år siden. Foto: Privat
GOD STØTTE: Alejandro takker kona Christina for støtten da han gikk på en smell for to år siden. Foto: Privat Vis mer

- Jeg måtte grave dypere i det kallet der. Før jeg visste ordet av det var jeg i Miami med noen av de som produserer den feteste spanske musikken om dagen. Jeg tror at hvis det er det universet vil at du skal, så må du ikke presse deg selv, men la deg bli dratt til det. Det kommer til deg, om det er meningen. Kort fortalt er det derfor jeg er her, og jeg føler at det er det jeg skal gjøre nå, sier Alejandro en smule filosofisk.

- Hva var det som gjorde at du følte at alt gikk til helvete?

- Det var nok mest fordi jeg var usikker på meg selv, og usikker på hvor jeg ville. Jeg fikk ikke til å skrive på norsk eller engelsk. Sønnen min kom inn i bildet og Gunnar Greve (tidligere manager, journ.anm.) og jeg skilte vei. Det skjer som sagt noe med en når man nærmer seg 30. Man vet hvem man er og hva man vil. Og når man blir far kicker dét inn også. Så jeg tror det handlet mye om det.

LES OGSÅ: Gladmelding til alle single: forskning viser at det ikke alltid lønner seg å ha kjæreste!

Ler av sammenligning med «Despacito» og Justin Bieber

I Melodi Grand Prix stiller Alejandro med den egenproduserte låta «Tengo otra» - som kan oversettes til «Jeg har en annen». Han vil ikke gå dypere inn i hva han legger i det, men forklarer at tittelen kan ha forskjellig betydning for de ulike lytterne.

- For meg kan det handle om noe helt annet enn det gjør for deg. Men kort fortalt er det om et kjærlighetsdrama som er av-og-på. Men jeg vet ikke hva lytteren tenker på når han eller hun hører låta, det er opp til hver enkelt person, forklarer han.

- Det er noen som sammenligner deg med Justin Bieber og låta med «Despacito», hva tenker du om det?

- Det skal sies at jeg begynte å lage det her prosjektet to år før «Despacito» kom ut, men kanskje stemmene kan minne om hverandre? Litt sånn fløte-aktig? Men jeg er meg selv, altså! sier han og ler.

- Da jeg hørte «Despacito» for første gang, seks måneder før den ble stor i Norge, tenkte jeg at den kom til å bli stor. Jeg hører ofte hva som kommer til å bli fett, og jeg vil si at i latinosjangeren oppfatter man fremdeles at de lager ekte musikk, til tross for at det er mikset med autotune og reggaeton. Hvorfor tror du Timbaland (amerikansk produsent, journ.anm.) og de andre plutselig ser mot Latin-Amerika? Jeg tror at det er fordi at de fortsatt har sjel i det de driver med.

Alejandro forteller at han har opplevd at musikkbransjen er en bransje hvor man den ene dagen er hot, mens man neste dag kan oppfatte at man er blitt glemt. Han priser seg lykkelig over de erfaringene han har opparbeidet seg etter rundt 12 år i bransjen.

- Alt det der er bare erfaring for min del nå. Jeg har tjent penger, brukt penger, levd livet og hatt det kjempegøy. Men jeg har lært masse av det, om både meg selv, musikkbransjen og livet generelt. Jeg angrer ikke på noen ting.

- Hadde du vært med på Idol igjen?

- Nja, jeg hadde nok vært med, men da hadde jeg sagt til meg selv det noen burde ha sagt til meg som 16-åring: «Spar pengene dine og invester». Når du er 16 år tenker du ikke på det, vet du. Da er det klær, damer og festing som gjelder. Men igjen, man kan ikke angre på det, for man har lært av det. Penger kommer og går, erfaring er noe annet, mener han.

LES OGSÅ: Fotografen ante ikke at 12-åringen hun hadde tatt bilde av på fest skulle bli en av verdens mest omtalte kvinner

- Farsrollen har endret meg på alle mulige måter

Årene etter Idol-sirkuset har gjort Alejandro til en moden og reflektert mann. Og kanskje kan det ha noe å gjøre med at han også er blitt far. Han nikker bekreftende når vi spør om farsrollen har endret ham.

- Den har endret meg på alle mulige måter. Jeg tror at det å være artist er det mest egoistiske du kan være, og når du får noe inn i livet ditt som ikke handler om deg selv, så må egoet drepes. Det egoet jeg hadde som artist, det måtte rett og slett dø da jeg ble far. Eller, det dør på en måte automatisk for deg, sier han forklarende.

TRIVES I PAPPAROLLEN: Alejandro Fuentes og kona ble foreldre til sønnen Max for to år siden. Han elsker å tilbringe tid med sin skjønne sønn! Foto: Privat
TRIVES I PAPPAROLLEN: Alejandro Fuentes og kona ble foreldre til sønnen Max for to år siden. Han elsker å tilbringe tid med sin skjønne sønn! Foto: Privat Vis mer

- Det handler ikke om deg lenger, det handler om babyen og resten av familien. Akkurat den har jeg hatt godt av. Nå er jeg egoist på en helt annen måte. Nå er jeg det på vegne av familien. Alt jeg gjør nå er for å tilføye et eller annet til familien, og det handler ikke om hva jeg skal få ut av det, men at de skal få en fin oppvekst og alt det de trenger. Hus, mat, klær og utdannelse. Alt det jeg kan gi. Det er nok overlevelsesinstinktet som kommer inn når man blir far eller mor, tror han.

I 2014 giftet Alejandro seg med Kristiansand-jenta Christina Kobbeltvedt Fuentes (28), som har forteller til KK at han stalket litt i begynnelsen. Han hadde hørt at den to år yngre jenta var den peneste på hele skolen, og hun måtte han sjekke ut. Etter at de hadde sett Pirates of the Caribbean-filmen med hver sin vennegjeng, gikk han bort til henne utenfor den lokale kinoen.

- Tiden stoppet da jeg så henne, sier han med kjærlighet i øynene.

Etter åtte år som kjærester sto altså bryllupet i Kristiansand Domkirke sommeren 2014. Da var Alejandro 26 år og Christina 24.

- Dere var relativt unge da dere giftet dere?

- Jeg er egentlig glad for at vi datet så lenge som vi gjorde før vi giftet oss. I etterkant nå, så har jeg lyst til å lære sønnen min at man ikke burde gifte seg før man er 30.

Igjen snakker Alejandro om viktigheten med å finne sin egen identitet, hvem man er og hva man vil.

BRYLLUP: 7. juni 2014 giftet Alejandro Fuentes og kjæresten Christina seg i Kristiansand Domkirke. Foto: Privat
BRYLLUP: 7. juni 2014 giftet Alejandro Fuentes og kjæresten Christina seg i Kristiansand Domkirke. Foto: Privat Vis mer

- Min kone og jeg har vært såpass heldige at vi har klart å vokse sammen, selv om vi var unge da vi møttes. Hun var 16 år og jeg var 19 år. Det har selvfølgelig vært opp- og nedturer i denne perioden, og vi har hatet hverandre og vi har elsket hverandre. Men vi har klart å finne ut av hvem vi er som personer underveis. Det motsatte kan føre til at man vokser fra hverandre. Man vet mer hva man vil ha om man gifter seg når man er 30, enn om man er i begynnelsen av 20-årene. Jeg tenker at man burde være singel - alene med seg selv - frem til man er 30 for å finne ut av hvem man er. Men min kone og jeg har vært et team, som hele tiden har hjulpet hverandre underveis. Hun er en sjelevenn, og det skjønte jeg allerede første gang vi møtte hverandre. Hun er min kone, elsker og bestevenn.

- Men det høres jo ut som at du har hatt flaks da og fant din store kjærlighet som du giftet deg med lenge før du fylte 30?

- Det er ikke sikkert at min kone er min store kjærlighet, og det fant jeg faktisk ut etter at jeg fikk barn. jeg trodde jeg visste hva «den store kjærligheten» var - men det var først da vi fikk Max at vi forsto hva ekte kjærlighet er. Det å få et barn er ekte kjærlighet. Vi elsker jo hverandre, men dette her er større enn alt. Vår felles kjærlighet er i ham. Man tror man vet hva kjærlighet er, men det er først når man får barn at man forstår det.

LES OGSÅ: Fansen spekulerer: - Kommer Jennifer Aniston og Brad Pitt til å bli sammen igjen nå som de begge to er single?

- Det er ikke mange damer som hadde akseptert den jobben jeg har

Alejandro forteller at det har vært godt å ha kona ved sin side i de stundene han har vært langt nede.

- Det er ikke mange damer som hadde akseptert den jobben jeg har - i alle fall ikke hvis man har lyst på familie og barn. Jeg har hele tiden sagt til Christina at jeg ikke er den A4-typen som higer etter hus og hjem og bil. Vi skal få det en dag, men jeg synes vi burde følge drømmene våre først. Jeg har ikke lyst til å ende opp som 40-åring og tenke: «faen, jeg skulle ha satset på musikk». Vi må følge drømmene våre først, og så kan jeg heller bli fisker om alt skulle gå til helvete. Men da har jeg i alle fall prøvd! Det er nå man må legge inn aksjene med tanke på det man har lyst til å gjøre. Jeg føler at samfunnet bygget sånn at når du er 30 år så må du være gift, ha bil, hus og hytte. Men hvorfor det? spør han engasjert.

- Men du har jo hele den pakka der, og du har akkurat bikket 30?

- Det er det jeg mener, at samfunnet presser deg til å ha de tingene. Og det er absolutt ikke noe galt i det for de som ønsker å ha det på den måten, men jeg vil fraråde min sønn å gjøre det samme. Man må finne ut hva man egentlig vil først. Det tok meg 30 år, og underveis fikk jeg kone og barn - og jeg angrer ikke på det i det hele tatt - men det er lettere å finne ut av din mening i livet hvis du fokuserer kun på det, sier han oppriktig.

Ettbarnsfaren elsker å tilbringe tid med sin to år gamle sønn, og føler han lærer noe nytt av sønnen hver dag.

- Max er her for å lære min kone og meg en lekse, ikke omvendt. Det jeg har lært av Max nå på to år er at han alltid lever i nuet, mens vi andre enten lever i fortiden eller i fremtiden. Det er ikke ofte vi er her og . Han er liksom alltid til stede, og viser hele tiden følelser. Det burde vi voksne lære av, mener han.

Alejandro kommer på dramafilmen La vite e bella fra 1998, som har fått ham til å innse hvilken far han ikke vil være.

MASSE KJÆRLIGHET: Alejandro og kona Christina har valgt å vente med å få flere barn for å gi sønnen Max den oppmerksomheten han trenger før han får en bror eller søster. Foto: Privat
MASSE KJÆRLIGHET: Alejandro og kona Christina har valgt å vente med å få flere barn for å gi sønnen Max den oppmerksomheten han trenger før han får en bror eller søster. Foto: Privat Vis mer

- Da jeg så denne filmen igjen etter at jeg fikk barn, da kom alle tårene! Filmen handler om at selv om livet kan være kjipt så skal du ikke vise det overfor barnet ditt. Du må la barnet ditt få lov til å være et barn. Jeg er selv vokst opp som skilsmissebarn og det er så mange barn som blir ødelagt av en sånn hendelse - meg selv inkludert, til en viss grad - fordi voksne har trøbbel i forholdet sitt eller familielivet. Jeg måtte være psykolog for foreldrene mine da jeg var syv år, og det er jo ikke sånn det skal være. Det er et klassisk eksempel på at dersom man går inn for å være en best mulig far eller mor, så må man la barna få lov til å være barn så lenge de kan.

Til tross for at Alejandro og kona drømmer om å gi sønnen Max en lillesøster eller lillebror en gang i fremtiden, har de bestemt seg for å vente noen år, slik at Max for all den oppmerksomheten og kjærligheten han har behov for de første årene.

- Den diskusjonen kom vel halvannet år etter at han ble født. Vi har bestemt oss for å vente enn så lenge, fordi vi har lyst til å gi Max den tiden han trenger først. De fem første årene trenger han masse oppmerksomhet og fullt fokus, før en eventuell lillebror eller lillesøster kommer inn i familien. Da lillesøsteren min ble født et par år etter meg, følte jeg meg litt tilsidesatt. Det er sikkert derfor jeg har følt at jeg må klare meg selv hele tiden. Jeg har prøvd å finne kjærlighet et annet sted, og det har ikke jeg lyst til at han skal oppleve, sier han ærlig.

- Det virker som du har gjort deg mange erfaringer fra barndommen som du ikke har lyst til å bringe videre til sønnen din?

- Ja, jeg tror alle burde sette seg ned i løpet av livet og reflektere over hvordan oppveksten var og hva man lærte som følge av det man opplevde.

LES OGSÅ: Innbruddet som fikk fatale konsekvenser - doktor William A. Petits kone og to døtre ble drept i familiehjemmet

Familien måtte flykte fra Chile

Som navnet hans indikerer er Alejandro Javiero Fuentes født i et noe mer eksotisk land enn lille Norge. En oktoberdag i 1987 kom Alejandro til verden i Chile i Sør-Amerika, i det han beskriver som «midt i den hardeste Pinochet-perioden». Det knallharde militærdiktaturet til general Augusto Pinochet sørget for at pappa Marcelo Fuentes og mamma Angelica Moya valgte å flykte med barna til et nytt og fredelig land.

- Pappa kjøpte først billett til Canada, men to dager før vi skulle reise stengte de grensen. Da måtte vi finne et nytt land å reise til, og av en eller annen grunn ble det Norge. Det er så sykt å tenke på at jeg kunne ha vokst opp i Canada. Hvordan hadde livet mitt sett ut da? Eller, hvordan hadde livet mitt sett ut dersom vi hadde blitt værende i Chile? Både mamma og pappa ofret livet for ungene sine, og hadde det vært krig her i Norge nå så hadde jeg også funnet et sted hvor Max kunne ha vokst opp uten bekymringer. Det er det foreldre gjør for barna sine. Jeg er evig takknemlig for at foreldrene mine tok det valget, og at de ofret alt sitt på grunn av det, sier han ydmykt.

- Hvordan har den erfaringen påvirket deg?

- Det er kanskje det som gjør at jeg nå vender tilbake til nettopp spansktalende musikk. Når det kommer til musikken føler jeg at det er der jeg hører hjemme, og det handler nok om min historie. Jeg ble født i Sør-Amerika, og har vært i Chile mange ganger siden, men aldri tenkt på det kontinentet som et sted hvor jeg kan jobbe som artist. Det har til nå bare vært forbundet med ferie og familie, men nå er målet mitt å få musikken over dit. Jeg føler, og håper, at jeg er på riktig vei.

KONKURRENTENE: Alejandro Fuentes møter 9 andre finalister når den norske finalen går av stabelen i Oslo Spektrum lørdag 10. mars. Foto: NRK
KONKURRENTENE: Alejandro Fuentes møter 9 andre finalister når den norske finalen går av stabelen i Oslo Spektrum lørdag 10. mars. Foto: NRK Vis mer

Når den norske MGP-finalen går av stabelen i Oslo Spektrum 10. mars står Alejandro alene på scenen. Etter mange år i bransjen har han lært hva som funker og ikke funker. Less is more, er blant erfaringene han har gjort seg.

- Når låten er god nok trenger man ikke så mye dilldall. Det er låten man skal huske, ikke sceneshowet, sier han med et lurt smil, og legger til at han har lovet seg selv å nyte øyeblikket litt mer en vanligvis - og at det skal flørtes med publikum.

- Det er ikke ofte man får mulighet til å stå foran et så stort publikum med en låt man selv har laget, så det må jeg passe på at jeg nyter underveis. Når jeg synger nå om dagen så flørter jeg mye mer med publikum enn det jeg gjorde før, for jeg prøver å finne kjemien med hun som er der. Det betyr ikke at det ligger noe mer i det, men jeg vil bare «connecte» med hvordan stemningen og låta er, forklarer han.

- Hvorfor skal folk stemme på deg og låten din 10. mars?

- Dette høres veldig «cocky» ut, men jeg vet at jeg har en sjanse til å vinne Eurovision med låten min og med de erfaringene jeg har fra å stå på scenen. Jeg kan ta dere med til finalen i Lisboa i mai, men det hele er jo opp til dere da! Det må komme noe nytt fra Norge for at vi skal ha en sjanse, og det føler jeg at min låt representerer. Min største motstander er nok Alexander Rybak, som har vunnet en gang før, men det er nye tider og jeg vet at med min låt så kan vi nå langt!

Hør Alejandro Fuentes låt «Tengo otra» under!:

NRK1 sender den norske MGP-finalen lørdag 10. mars klokken 19.55. Eurovision har finale lørdag 12. mai.

LES OGSÅ: 16-åringene Shelia og Rachel drepte bestevenninnen og holdt det skjult i et halvt år

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer