Khloe Kardashian

- Jeg ble fortalt at jeg aldri ville oppnå drømmekroppen min

Usikkerheten førte til at Khloé Kardashian la om livsstilen og fikk kroppen alle snakker om.

KHLOE KARDASHIAN: I et nytt intervju åpner Khloe Kardashian (32) opp om usikkerheten som førte henne til en ny livsstil.  Foto: Splash News
KHLOE KARDASHIAN: I et nytt intervju åpner Khloe Kardashian (32) opp om usikkerheten som førte henne til en ny livsstil. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen hemmelig at jeg er stor fan av Kardashian-familien. Jeg vet ikke helt hva det er med den berømte familien, men jeg bare elsker å følge med på hva de gjør, hvilke antrekk de overrasker med (som hva Kanye finner på å kle opp kona Kim i) - for ikke å snakke om de utallige morsomme utspillene de kommer med. Det kan jo også ha noe med at jeg har fulgt med på «Keeping up with the Kardashians» siden tv-serien rullet over skjermen i 2007. (Pssst: 10 ganger The Kardashians så ut som en egen motehær!)

Og ja, de berømte søstrene har alle gått gjennom en stor forandring siden 2007. Men den som kanskje skiller seg ut mest er Khloé Kardashian (32). 

Khloé er kanskje en av mine favorittpersoner, særlig når det kommer til trening. Hun deler gledelig tips og triks med fansen, både på Snapchat og på appen sin. Hun har nemlig de siste årene vært kjent for å ha holdt et strengt livsstilsprogram etter at hun tidligere ble angrepet i sosiale medier for å være «the fat one» i Kardashian-familien, til tross for at hun var langt fra overvektig!

- Jeg ble hele tiden fortalt at jeg ikke kunne bli en viss størrelse, eller at jeg aldri kom til å se ut på en viss måte, noe som virkelig satte sine spor i meg. 

Dette forteller hun i et nytt intervju med Your Fitness, gjengitt av Daily Mail, hvor hun avslører at hun ikke alltid har hatt god selvtillit eller følt seg trygg på seg selv. 32-åringen forteller videre at hun brukte altfor lang tid på å høre på mennesker som fortalte henne at hun ikke kunne endre måten hun så ut. (Psst: Lær å visualisere slik som toppidrettsutøverne og få mer ut av treningen!)

- Jeg begynte å tro på hva alle andre sa til meg og om meg. Men en dag skjedde det noe inni meg, jeg ønsket ikke å bli definert av en annens oppfatning eller visjon av meg.  

LES OGSÅ: - La oss gjøre haterne til vår største motivasjon!

HARDT ARBEID: Nei, «drømmekroppen» kommer ikke av seg selv. Bak Khloés nye kropp ligger det hardt arbeid, svette og tårer.  Foto: Splash News
HARDT ARBEID: Nei, «drømmekroppen» kommer ikke av seg selv. Bak Khloés nye kropp ligger det hardt arbeid, svette og tårer. Foto: Splash News Vis mer

- Krever hardt arbeid og utholdenhet 

Videre forteller realitystjerna at hennes største usikkerhet har vært armene, noe hun nå endelig er stolt over å vise fram. 

- Armene mine ville ikke bli slankere eller tont. De hadde ingen struktur. Nå har jeg definerte armer og de er nesten blitt som trofeet mitt. Det høres kanskje dumt ut, men jeg har jobbet så hardt for å føle meg komfortabel i en t-skjorte eller singlet.

Og selv om hun har hatt en drastisk forvandling de siste årene, legger hun ikke skjul på at det som er frustrende er at man ikke opplever umiddelbare resultater når man trener. (Psst: Får du ikke resultater av treningen din? Det kan skyldes noe så enkelt som mangel på hvile!)

- Jeg husker da jeg først begynte å trene. Jeg var så frustrert den første uka da jeg ikke fikk den figuren eller de resultatene jeg ville ha, sier hun og legger til: 

Det er den mest givende følelsen noensinne

- Men hadde det vært så lett ville alle hatt drømmekroppen, men sånn er det ikke. Det krever hardt arbeid og utholdenhet. Du må være dedikert og bokstavelig talt svette og gråte litt, men når det er sagt er det den mest givende følelsen noensinne.

LES OGSÅ: Dette er treningen Khloé Kardashian sverger til: - Jeg føler meg «badass»

Khloés transformasjon startet i 2015 og siden har hun gått nærmere 20 kilo. Hun skal ved hjelp av sine personlige trenere ha trent seg til enda mer formfull midje og hofter, samtidig som hun skal ha vedlikeholdt det fyldige brystpartiet og forbedret rumpen enda mer - ja, vi trodde ikke det var mulig vi heller, men så ser du disse bildene!

Hun har hele tiden vært ærlig på at den nye kroppen hennes ikke har kommet av seg selv. Tvert i mot står det en beinhardt treningsplan bak de ekstreme resultatene! 

LES OGSÅ: Kylie Jenner fikk nettet til å koke med sexy bursdagsbilder! 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer