Kate Winslet

- Jeg ble hele tiden fortalt at jeg hadde «feil form»

Skuespiller Kate Winslet åpner opp om de første, tøffe årene i karrieren.

KATE WINSLET: Skuespilleren er aktuell i filmen Lee, som handler om livet og arbeidet til fotografen Lee Miller. Foto: NTB
KATE WINSLET: Skuespilleren er aktuell i filmen Lee, som handler om livet og arbeidet til fotografen Lee Miller. Foto: NTB Vis mer
Publisert

I et nylig publisert intervju med Vouge åpner den britiske skuespilleren opp om det enorme kroppspresset i filmindustrien.

Tar man en titt på CV-en til 47-åringen, skulle man kanskje ikke tro at hun er blitt møtt med så mye motstand opp gjennom årene. Winslet ble for alvor kjent allerede da hun som helt fersk spilte mot Leonardo DiCaprio (48) i en av verdens mest kjente filmer, Titanic.

- Jeg ble stadig fortalt at jeg måtte nøye meg med mindre. Jeg ble konsekvent fortalt at jeg hadde feil form, sier Kate Winslet (47).

Vil ikke kaste bort energi

Etter suksessen i 1997, har Winslet spilt i større filmer som «Finding Neverland», «Revolutionary Road», «The Reader», «The Holiday», og miniserien «Mare of Easttown» fra 2021. Skuespilleren har dessuten vunnet en rekke priser som Golden Globes, Sag Awars og to Emmys.

- I dag vet jeg heldigvis bedre enn å kaste bort dyrebar energi på å kristisere mitt fysiske jeg, uttaler hun videre til Vouge.

- Jeg tror alle kvinner ville hatt det bedre om de bare sa: Jeg tror på meg selv. Det spiller ingen rolle hva andre tenker, dette er den jeg er - la oss gå videre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.