Kelly Osbourne

- Jeg ble helt besatt!

Kelly Osbourne åpner opp om en tøff tid etter fødsel.

KELLY OSBOURNE: Kelly Osbourne innrømmer at hun følte seg presset. Her fotografert under American Music Awards i 2019. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/ NTB Scanpix.
KELLY OSBOURNE: Kelly Osbourne innrømmer at hun følte seg presset. Her fotografert under American Music Awards i 2019. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/ NTB Scanpix. Vis mer
Publisert

- Jeg var sånn: Ok, nå har jeg gått ned alle svangerskapskiloene. La oss hvor mye lenger jeg kan gå.

Det sier Kelly Osbourne (38) i en podkastepisode av Scheananigans, som ble publisert tidligere i september.

Osbourne fikk sitt første barn med musiker Sid Wilson i 2022, og deler nå hvordan hun etter fødsel hadde som mål om gå ned kiloene hun la på seg under graviditeten.

- Også gikk jeg for langt, utdyper hun til podkasten.

- Sulten hele tiden

Det var ikke bare etter fødsel at Osbourne slet med kroppsbildet.

I et intervju med E! News i september forteller hun at hun tok et bevisst valg om å «gjemme seg» under svangerskapet for å unngå negative kommentarer fra media.

- Jeg var ikke en liten gravid-person, jeg ble veldig stor, godt over 90 kilo, sier realitystjerna, og innrømmer at hun følte seg «presset» til å gå ned i vekt etter fødsel.

- Det var målet mitt, og jeg ble besatt av det, fordi jeg ikke ville bli et samtaleemne. Jeg ville bare få være i fred, og da var den eneste måten å gå ned i vekt.

38-åringen sier hun i dag er veldig fornøyd med resultatet, men legger ikke skjul på at det ikke var enkelt.

- Jeg skal ikke late som vekta bare falt av, for det gjorde det ikke. Det var masse arbeid, jeg følte meg elendig og var sulten hele tiden.

Innrømmer Botox

Etter vekttapet har det også sirkulert rykter om at realitystjerna har lagt seg under kniven. I et intervju med Daily mail avklarer 38-åringen spekulasjonene.

- Jeg har tatt Botox, det er det, sier hun til den britiske avisen.

- Det er så rart for nå som jeg har gått ned i vekt, kritiserer alle meg og prøver å finne ut hva jeg har gjort, og alt er egentlig bare å gå ned i vekt. Dette er sånn ansiktet mitt ser ut, sier hun, men legger at som «alle vet», så har hun gjennomgått en slankeoperasjon tidligere.

- Og det er den beste avgjørelsen jeg noen gang har tatt, sier hun.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer