Camp Kulinaris

- Jeg ble svimmel og fikk intens hodepine

Linda Johansen forventet ikke at helsa skulle by på problemer under «Camp Kulinaris»-deltakelsen.

LINDA JOHANSEN PÅ CAMP KULINARIS: Linda Johansen måtte sette helsa først under den avgjørende episoden av «Camp Kulinaris». FOTO: Astrid Waller
LINDA JOHANSEN PÅ CAMP KULINARIS: Linda Johansen måtte sette helsa først under den avgjørende episoden av «Camp Kulinaris». FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke rart at «Camp Kulinaris» er blitt et must for mange. Spennende mat, velkjente profiler og nok av spenning er en god kombo når du skal synke ned i sofaen foran TVen.

Årets sesong er intet unntak fra denne miksen. Linda Johansen kan skrive under på både spennende mat og spenning både i kulissene og på skjermen. I den nyeste episoden, får vi se at det topper seg for skjønnhetsgründeren og den tidligere glamourmodellen.

- De andre er jo avhengige av deg, og jeg følte jeg skuffet dem. Jeg hater den følelsen, innrømmer Johansen til KK.

- Ble overveldende

Midt i kampens hete, bokstavelig talt, ettersom temperaturen under matlagingen gjerne ligger på rundt 30 grader, så Johansen seg nemlig nødt til å ta en timeout. Timingen var ikke idéell, for det røde laget hadde underdog-status.

- Jeg merket at jeg fikk smerter i alle ledd, ble svimmel og hadde intens hodepine. Jeg følte jeg var fullstendig tappet for energi og var redd for at jeg ville få kort lunte, forteller Johansen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer