Sex og singelliv

- Jeg blir så emosjonell!

Spesielt én detalj får fansen til å hente kleenexen etter å ha sett den nye Sex og singelliv-traileren.

SEX OG SINGELLIV: Og så var de tre; Miranda, Carrie og Charlotte. Se den flunkende nye traileren i saken! FOTO: HBO Max
SEX OG SINGELLIV: Og så var de tre; Miranda, Carrie og Charlotte. Se den flunkende nye traileren i saken! FOTO: HBO Max Vis mer
Publisert

Om bare åtte dager, den 9. desember 2021, slippes endelig den nye Sex og singelliv-serien And Just Like That på HBO Max.

Vi har ventet lenge nok nå, og over hele verden sitter SATC-fans klare for å se hva som har skjedd med venninnene Carrie, Miranda og Charlotte siden sist - som nå har entret 50-årene.

Da vi ble kjent med dem for aller første gang, på slutten av 90-tallet var de i tyveårene, og levde livets glade dager i storbymetropolen New York.

Der bor de fremdeles, men med tre tiår med bagasje og erfaringer med seg siden den gang.

Den aller siste dagen i november ble det sluppet en flunkende ny trailer, på nesten to minutter, og her får vi et gledelig gjensyn med bestevenninne, deres nye bekjentskaper og ikke minst ektemennene deres Mr. Big, Steve og Harry.

En påminner om at Samantha er borte

Men én ting er og blir uvant - og det er at karakteren Samantha Jones ikke blir å se i den nye 10 episoder lange serien.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer