Sex og singelliv

- Jeg blir så emosjonell!

Spesielt én detalj får fansen til å hente kleenexen etter å ha sett den nye Sex og singelliv-traileren.

SEX OG SINGELLIV: Og så var de tre; Miranda, Carrie og Charlotte. Se den flunkende nye traileren i saken! FOTO: HBO Max
SEX OG SINGELLIV: Og så var de tre; Miranda, Carrie og Charlotte. Se den flunkende nye traileren i saken! FOTO: HBO Max Vis mer
Publisert

Om bare åtte dager, den 9. desember 2021, slippes endelig den nye Sex og singelliv-serien And Just Like That på HBO Max.

Vi har ventet lenge nok nå, og over hele verden sitter SATC-fans klare for å se hva som har skjedd med venninnene Carrie, Miranda og Charlotte siden sist - som nå har entret 50-årene.

Da vi ble kjent med dem for aller første gang, på slutten av 90-tallet var de i tyveårene, og levde livets glade dager i storbymetropolen New York.

Der bor de fremdeles, men med tre tiår med bagasje og erfaringer med seg siden den gang.

Den aller siste dagen i november ble det sluppet en flunkende ny trailer, på nesten to minutter, og her får vi et gledelig gjensyn med bestevenninne, deres nye bekjentskaper og ikke minst ektemennene deres Mr. Big, Steve og Harry.

En påminner om at Samantha er borte

Men én ting er og blir uvant - og det er at karakteren Samantha Jones ikke blir å se i den nye 10 episoder lange serien.

Allerede ni sekunder inn i den nye traileren får vi en påminner om at hun er borte.

- «Carrie, bord for tre!» roper en servitør i retning Carrie, Miranda og Charlotte. I gamle dager hadde også Samantha Jones stått ved trioens siden. Men ikke nå lenger.

DEN GANG DA: Miranda, Charlotte, Samantha og Carrie utgjør den originale firerbanden i Sex og singelliv. FOTO: HBO Max
DEN GANG DA: Miranda, Charlotte, Samantha og Carrie utgjør den originale firerbanden i Sex og singelliv. FOTO: HBO Max Vis mer

I kommentarfeltet til HBO Max-traileren er det mange som skriver at akkurat den strofen var vanskelig å høre.

«Setningen «bord for tre» satte et støkk i meg! Forhåpentligvis kommer Samantha (Kim Cattrall) til å si ja til å gjøre en ny sesong i fremtiden. Klarer ikke vente lenger nå!» skriver SATC-fan Dent Lasam under YouTube-klippet.

Også Devin Schuyler lot seg påvirke av akkurat den setningen.

«Carrie, bord for tre» fikk meg til å føle på en tristhet. En tristhet for en serie uten Samantha. Men jeg er likevel interessert i å bli kjent med de nye karakterene og å se igjen noen av mine favoritter fra New York. En bittersweet trailer».

Døde mens innspillingen foregikk

I traileren ser vi også igjen Carries homofile bestevenn Stanford Blatch. Rollen spilles av skuespiller Willie Garson, som gikk bort midt under innspillingen i høst. Han ble 57 år, og døde 21. september 2021 som følge av bukspyttkjertelkreft.

NÆRE VENNER: Sarah Jessica Parker og Willie Garson under innspillingen i New York i juli. To måneder senere sovner han inn som følge av kreft. FOTO: HBO Max // NTB
NÆRE VENNER: Sarah Jessica Parker og Willie Garson under innspillingen i New York i juli. To måneder senere sovner han inn som følge av kreft. FOTO: HBO Max // NTB Vis mer

Fansen har spekulert i om hva som kom til å skje med Stanford-rollen, og det er godt å se at han er med i traileren.

«Jeg blir så emosjonell når jeg ser Stanny i traileren», skriver Sara Moffett, og det samme gjør Laura Pinilla, en annen SATC-fan:

«Jeg kommer til å bryte ut i tårer det øyeblikket Stan dukker opp i serien».

Offisiell trailer: And Just Like That. VIDEO: HBO Max Vis mer

And Just Like That har premiere på HBO Max torsdag 9. desember.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer