Norges tøffeste 2022

- Jeg blir sjelden sint, men der ble jeg oppriktig forbanna på Eline!

«Norges tøffeste»-finalist Eline forsøkte å sabotere for bestevenninnen Hanna under den avgjørende kampen - for å sikre egen finaleplass.

NORGES TØFFESTE 2022: Hanna Martinsson og Eline de Leeuw under utslagskonkurransen. Stemningen var til å ta og føle på, etter at Eline forsøkte å sabotere for bestevenninnen for å sikre seg finaleplass. FOTO: Erlend Lånke Solbu/NRK
NORGES TØFFESTE 2022: Hanna Martinsson og Eline de Leeuw under utslagskonkurransen. Stemningen var til å ta og føle på, etter at Eline forsøkte å sabotere for bestevenninnen for å sikre seg finaleplass. FOTO: Erlend Lånke Solbu/NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne høsten har vi vært flue på veggen når 10 unge sprekinger har jobbet hardt for å bevise at nettopp de er Norges tøffeste.

Fem gutter og fem jenter fra hele Norge har samlet seg på oljeplattformen Albuskjell i Trondheim, og har konkurrert mot hverandre i tre intense uker.

Helt til slutt var det bestevenninnene Hanna Martinsson (22) og Eline de Leeuw (26), samt Sondre Lernes (28), som var i topp 3. Sistnevnte stakk av med seieren.

Tok ikke hensyn til vennskapet

Over natten skulle altså bestevenninnene, som fant hverandre under innspillingen, bli konkurrenter. Og Eline gjorde ingenting for å verne om venninnen - heller stikk motsatt.

- Jeg kommer ikke til å la vennskapet stoppe meg i konkurranse. Jeg kommer ikke til å gi noen seieren, om jeg har den, deklarerte Eline i forkant av konkurransen.

Under konkurransen, der Eline og Hanna skulle konkurrere om hvem som skulle møte Sondre i finalen ved å sitte lengst mulig på en blåse hengende fra helikopterdekket, forsøker Eline å spolere for Hanna ved å dra henne løs fra grepet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer