MEGHAN MARKLE: Den mørke skjønnheten Meghan Markle ser fantastisk ut - og bruker bare fem minutter på sminkerutinene om morgenen.  Foto: NTB Scanpix
MEGHAN MARKLE: Den mørke skjønnheten Meghan Markle ser fantastisk ut - og bruker bare fem minutter på sminkerutinene om morgenen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Meghan Markle

- Jeg bruker bare fem minutter på å legge makeup

Prins Harrys flotte kjæreste avslører at hun bruker minimalt med tid på badet om morgenen.

Publisert

I mai i fjor kapret den amerikanske «Suits»-stjernen Meghan Markle (35) britiske prins Harry (32), og siden det første møtet mellom de to er Meghan Markle blitt en svært ettertraktet dame. Faktisk havnet hun øverst på listen over de mest «googlede» navnene i 2016

Mange har latt seg fascinere av skuespillerens vakre ytre, og tidligere har Meghan Markle avslørt sine faste makeup-rutiner. 

- Min rutine er veldig simpel. Jeg kaller det «five-minute face», fordi jeg bare bruker fem minutter på å legge makeup. Jeg bruker ikke foundation, men Yves Saint Laurent Touche Éclat, krøller vippene, litt maskara, leppepomade og litt rouge, har hun tidligere uttalt ifølge HelloMagazine.

Hun sverger til den ikoniske highlighteren fra Yves Saint Laurent fordi hun hevder at den alene gjør at hun holder seg fresh hele dagen gjennom.

- Highlighteren blender seg inn i huden, den er kompakt og dersom du har jobben en 17-timers arbeidsdag, og ikke har på deg noe annen sminke, ser du allikevel relativt levende ut mot slutten av dagen.

SPORTY: Meghan Markle driver bloggen The Fig hvor hun blant annet kommer med reise- og treningstips. I tillegg er hun opptatt av veldedighetsarbeid - noe som passer prins Harry helt perfekt! Foto: NTB Scanpix
SPORTY: Meghan Markle driver bloggen The Fig hvor hun blant annet kommer med reise- og treningstips. I tillegg er hun opptatt av veldedighetsarbeid - noe som passer prins Harry helt perfekt! Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Dianas tidligere elsker James Hewitt avviser nok en gang ryktene som har svirret i en årrekke: - Nei, jeg er ikke Harrys far!

Bekreftet forholdet i en pressemelding på sosiale medier

I november i fjor publiserte Kensington Palace en pressemelding på Twitter, på vegne av prins Harry, hvor det ble bekreftet at Meghan Markle var hans nye kjæreste, skriver Huffington Post. Han oppfordret også pressen til å gi kjæresten fred og ro, ettersom hun og hennes familie hadde opplevd mye trakassering i perioden før forholdet ble bekreftet av prinsen.

Prins Harry er veldig var når det kommer til paparazzifotografer og innpåslitne pressefolk, nettopp fordi hans egen mor, prinsesse Diana (1961-1997), omkom i en bilulykke i Paris i 1997 som følge av å ha blitt forfulgt av paparazzifotografer.

LES OGSÅ: - Jeg kan med hundre prosent sikkerhet si at prinsesse Diana ikke var gravid da hun døde

Dro på kjærlighetsferie til Tromsø

De to turtelduene har vist seg sammen i flere sosiale settinger, blant annet i et bryllup på Jamaica og under en polo-konkurranse i England i mai. I januar reiste det aktive paret også på sin aller første kjærlighetsferie sammen - til Tromsø - for å jakte på nordlyset, skriver Forbes.

Prins Harry var en selvskreven gjest da svigerinnens lillesøster Pippa Middleton (33) giftet seg med forretningsmannen James Matthews (41) i slutten av mai. Royal etikette gjorde at Meghan Markle måtte stå over bryllupsseremonien i kirken (ettersom hun foreløpig ikke har fått ring på fingeren), men prins Harry smuglet inn kjæresten på bryllupsmiddagen på kvelden.

KYSS: Meghan Markle så på at kjæresten prins Harry spilte polo-kamp under Audi Polo Challenge at Coworth i Berkshire i begynnelsen av mai. Etter kampen fikk han et velfortjent kyss av sin flotte kjæreste. Foto: NTB Scanpix
KYSS: Meghan Markle så på at kjæresten prins Harry spilte polo-kamp under Audi Polo Challenge at Coworth i Berkshire i begynnelsen av mai. Etter kampen fikk han et velfortjent kyss av sin flotte kjæreste. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mange har spekulert i om prins Harry nå har funnet sin fremtidige kone, men foreløpig er det ingen som har fått konkret svar på dette. Nylig fikk hun spørsmålet av en fan under en pressehøring i forbindelse med innspillingen av episode 100 av «Suits», men da valgte Meghan Markle å forbli taus, skriver Express.

LES OGSÅ: Her er ALT du trenger å vite om prins Harrys nye kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer