Åpner seg for fansen

– Jeg bruker sjelden sminke, limer heller klistremerker i ansiktet

Maud Angelica Behn røper ti hemmeligheter om seg selv i nytt instagram-innlegg.

KUNSTNERISK: Maud Angelica tBehn alte modig i farens begravelse. På instagramkontoen sin deler hun både kunsten sin, og sine tanker. FOTO: Astrid Waller
KUNSTNERISK: Maud Angelica tBehn alte modig i farens begravelse. På instagramkontoen sin deler hun både kunsten sin, og sine tanker. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Da KK kåret Maud Angelica Behn til Årets stemme i KKs tradisjonsrike «Årets Kvinner»-kåring på tampen av 2020, var det for hennes sterke tale ved farens kiste, etter at Ari Behns valgte å forlate livet 1. juledag 2019.

Da KK møtte den modige tenåringen til intervju hjemme i Lommedalen i forbindelse med kåringen, fortalte Maud Angelica åpenhjertig om hvor mye faren betød for henne, og om hvorfor hun valgte å holde talen:

– I det øyeblikket da alt var så forferdelig, hadde jeg lyst til å få noe verdifullt ut av alt det meningsløse. Jeg følte at alt var vondt, men at jeg likevel fikk noe fint ut av det, sa Maud til KKs journalist.

Kunstnerisk

I begravelsen hadde den talentfulle tenåringen tegnet et portrett av faren, som fikk stå på kisten, mens Maud talte med kraftig stemme om viktigheten av å søke hjelp. Og å aldri, aldri tro at det beste for dem som er igjen er at du er borte.

Også mamma Märtha var til stede da KK møtte Maud Angelica til intervju, og hun var ikke sen om å hylle datteren:

– Du reddet jo mange liv med talen din, sa Märtha og strøk datteren over håret.

I mediebildet

I tiden som har gått, har Maud Angelica og søstrene vært mer og mer fremme i mediene. I det siste har vi sett dem i serien «Märtha» på TV2, de seerne får følge familien i tiden etter Ari Behns død, men også inn i den nye hverdagen.

Maud har fortsatt å videreutvikle sitt kunstneriske talent, og mange av bildene hennes kan ses på på instagramkontoen, som i dag heter @3_eyed_cat (den har hett andre ting før, og endrer seg etterhvert som hun utvikler seg som kunstner, skriver Maud på kontoen).

Ti hemmeligheter

Men det er ikke bare kunsten Maud legger ut på sosiale medier. Nylig kunne følgerne få innblikk i ti av Mauds hemmeligheter. Det var i anledning av at den unge jenta hadde nådd 20 tusen følgere på Instagram, at hun bestemte seg for å dele sine tanker med fansen.

I bildeteksten kom hun med overstrømmende takksigelser for hver og en især av dem som har valgt å følge henne, og på vakkert illustrerte bilder hadde hun med stødig hånd tegnet ned sine tanker.

– Jeg er 18 år og rundt 157 høy. Haha. Men jeg liker faktisk å være lav, skriver Maud og fortsetter på en av de neste bildene:

– Yndlingssnackset mitt er sjøgress. Jeg kan spise fem pakker hver dag, om jeg har mulighet. Det skal visstnok være sunt også.

Videre røper Maud at hun kan høre på en låt på repeat i timevis uten å bli lei, at hun gjerne snakker for høyt og for mye, og at hun elsker katter, selv om hun ikke har en egen.

– Jeg drømmer om å gå på en kattekafé, skriver Maud.

Hun forteller videre at hun er svært rotete og at hun har altfor mange bilder på telefonen, og fortsetter:

– I virkeligheten er jeg en nerd.

Videre røper Maud at den fineste fargekombinasjonen hun vet er rosa og rødt.

– Jeg bruker det mye i tegningene mine. Jeg liker ikke kjønnsroller, men jeg bare elsker rødt og rosa!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer