Åpner seg for fansen

– Jeg bruker sjelden sminke, limer heller klistremerker i ansiktet

Maud Angelica Behn røper ti hemmeligheter om seg selv i nytt instagram-innlegg.

KUNSTNERISK: Maud Angelica tBehn alte modig i farens begravelse. På instagramkontoen sin deler hun både kunsten sin, og sine tanker. FOTO: Astrid Waller
KUNSTNERISK: Maud Angelica tBehn alte modig i farens begravelse. På instagramkontoen sin deler hun både kunsten sin, og sine tanker. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Da KK kåret Maud Angelica Behn til Årets stemme i KKs tradisjonsrike «Årets Kvinner»-kåring på tampen av 2020, var det for hennes sterke tale ved farens kiste, etter at Ari Behns valgte å forlate livet 1. juledag 2019.

Da KK møtte den modige tenåringen til intervju hjemme i Lommedalen i forbindelse med kåringen, fortalte Maud Angelica åpenhjertig om hvor mye faren betød for henne, og om hvorfor hun valgte å holde talen:

– I det øyeblikket da alt var så forferdelig, hadde jeg lyst til å få noe verdifullt ut av alt det meningsløse. Jeg følte at alt var vondt, men at jeg likevel fikk noe fint ut av det, sa Maud til KKs journalist.

Kunstnerisk

I begravelsen hadde den talentfulle tenåringen tegnet et portrett av faren, som fikk stå på kisten, mens Maud talte med kraftig stemme om viktigheten av å søke hjelp. Og å aldri, aldri tro at det beste for dem som er igjen er at du er borte.

Også mamma Märtha var til stede da KK møtte Maud Angelica til intervju, og hun var ikke sen om å hylle datteren:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer