Drew Barrymore:

- Jeg bryr meg ikke om hva tallet på vekten viser

Hollywood-stjernen tar grep og deler sin reise til sunnere helse.

DREW BARRYMORE: Filmstjernen er nysgjerrig på hva en uke med endringer kan gjøre for å bedre den mentale helsen. FOTO: NTB
DREW BARRYMORE: Filmstjernen er nysgjerrig på hva en uke med endringer kan gjøre for å bedre den mentale helsen. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Julen byr på mye godsaker, avslapping og selskap. Etter en lengre periode med mindre aktivitet og generelt mindre sunne vaner, kan det påvirke hvordan du føler deg.

– Jeg bryr meg ikke om hva tallet på vekten sier! Men jeg føler meg oppblåst fra å ha spist dritt. Sovet for lite. Jobbet for mye. Jeg har en uke fri og tenker å gjøre noe med det.

Slik starter skuespiller Drew Barrymore (46) det hun kaller sin reise for bedre velvære.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Å balansere morsrollen og filminnspilling

Foruten å være populær på det store lerretet, er Barrymore mor til Olive (9) og Frankie (7). I et innlegg på bildedelingstjenesten Instagram forteller 46-åringen at hun har lite tid til å ta vare på seg selv i hverdagen med alt som foregår.

I bildeteksten skriver hun at velvære for henne handler om det mentale. Med det som utgangspunkt har hun gitt seg selv en uke som skal gå med til å ta noen grep for å bedre helsen.

– Det handler også om å spise sunt. Meditasjon. Gå. Og være i balanse, utdyper hun videre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer