Drew Barrymore:

- Jeg bryr meg ikke om hva tallet på vekten viser

Hollywood-stjernen tar grep og deler sin reise til sunnere helse.

DREW BARRYMORE: Filmstjernen er nysgjerrig på hva en uke med endringer kan gjøre for å bedre den mentale helsen. FOTO: NTB
DREW BARRYMORE: Filmstjernen er nysgjerrig på hva en uke med endringer kan gjøre for å bedre den mentale helsen. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Julen byr på mye godsaker, avslapping og selskap. Etter en lengre periode med mindre aktivitet og generelt mindre sunne vaner, kan det påvirke hvordan du føler deg.

– Jeg bryr meg ikke om hva tallet på vekten sier! Men jeg føler meg oppblåst fra å ha spist dritt. Sovet for lite. Jobbet for mye. Jeg har en uke fri og tenker å gjøre noe med det.

Slik starter skuespiller Drew Barrymore (46) det hun kaller sin reise for bedre velvære.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Å balansere morsrollen og filminnspilling

Foruten å være populær på det store lerretet, er Barrymore mor til Olive (9) og Frankie (7). I et innlegg på bildedelingstjenesten Instagram forteller 46-åringen at hun har lite tid til å ta vare på seg selv i hverdagen med alt som foregår.

I bildeteksten skriver hun at velvære for henne handler om det mentale. Med det som utgangspunkt har hun gitt seg selv en uke som skal gå med til å ta noen grep for å bedre helsen.

– Det handler også om å spise sunt. Meditasjon. Gå. Og være i balanse, utdyper hun videre.

Det er ikke like lett å gjennomføre fullt ut i en travel hverdag, men i romjulen og til over nyttår har Hollywood-stjernen bestemt seg for å ta grep. Målet er ikke å endre livsstil, men først og frem å se hva en uke med sunne endringer vil gjøre med egen velvære. Å kunne ta med seg noen av tiltakene videre inn i hverdagen vil være en bonus.

Tallet på vekten betyr ikke noe

Innlegget har nærmere 2000 kommentarer der mange hyller Barrymore for å sette lys på at helse og velvære kan være mentalt, og ikke bare handle om kropp og vekt.

FOTO: Skjermdump Instagram // @drewbarrymore
FOTO: Skjermdump Instagram // @drewbarrymore Vis mer

Vekt er et tema som engasjerer. Charlie's Angels-skuespilleren legger ved et «PS» hvor hun skriver:

– Jeg skal finne opp en ny måte å veie på!

Det hadde vært noe?

Har sluttet å drikke alkohol

Barrymore slo gjennom som skuespiller i filmen E.T. allerede i 1982. I 2020 ble hun programleder for talkshowet The Drew Barrymore Show.

Det er ikke første gang Barrymore åpner seg om helsen sin. Tidligere denne måneden fortalte hun om sitt nye liv som avholdsperson. For to år siden tok hun et valg om å ikke lenger drikke alkohol. Det kan du lese mer om her.

Med over 50 filmer på CV-en og over 14 millioner følgere på Instagram er hun en viktig stemme. Mange hyller filmstjernen for å bruke den og for å være åpen om sin historie og mentale helse.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer