Hugh Grant:

- Jeg burde ha giftet meg mye tidligere!

Love Actually-stjernen Hugh Grant (57) hadde ikke troen på ekteskapet. Nå er han en gift mann.

HUGH GRANT: Den 25. mai i år giftet Love Actually-stjernen Hugh Grant seg med sin svenske samboer Anna Elisabet Eberstein i London. FOTO: NTB Scanpix
HUGH GRANT: Den 25. mai i år giftet Love Actually-stjernen Hugh Grant seg med sin svenske samboer Anna Elisabet Eberstein i London. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den britiske skuespilleren Hugh Grant (57) får oss til å innse at kjærligheten aldri ruster, og at det aldri er for sent å smies i hymens lenker. I mai i år giftet han seg med sin svenske samboer Anna Elisabet Eberstein (39) - to måneder etter at de to ble foreldre til sitt tredje barn. Bryllupet fant sted i rådhuset i Chelsea i London.

I et intervju med Today i slutten av juni ga Grant uttrykk for at han ser på seg selv som en svært heldig mann, men han innrømmer at giftemålet burde ha kommet for lenge siden.

- Det er helt fantastisk. Jeg kan ikke late som at det ikke er det. Jeg burde ha gjort det for lenge siden. Jeg er veldig heldig og har en fantastisk kone, sa han til Today med et stort smil om munnen.

Hugh Grant og den svenske TV-produsenten Anna Eberstein har tre barn sammen, og i tillegg har Grant to barn med sin tidligere kjæreste Tinglan Hong (39). Forholdet mellom Grant og Eberstein skal ha startet mens han var kjæreste med kinesiske Hong, og bare tre måneder etter at Anna Eberstein fødte sitt første barn med Grant, ble Hong mor til sitt og Grants andre barn.

Mens affæren sto på var Grant, Eberstein og Hong de tre hotteste navnene i den britiske tabloidpressen. Men nå ser det altså ut til at Hugh Grant har funnet sin sjelevenn.

SPORTY PAR: Hugh Grant og Anne Eberstein deler samme interesse for sport, og er ofte å se på idrettsarrangementer sammen. Her fra Wimbledon-turneringen i England i 2015. FOTO: NTB Scanpix
SPORTY PAR: Hugh Grant og Anne Eberstein deler samme interesse for sport, og er ofte å se på idrettsarrangementer sammen. Her fra Wimbledon-turneringen i England i 2015. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Love Actually skulle egentlig vise en lesbisk kjærlighetshistorie

Hugh Grant hadde ikke troen på ekteskapet

Dette er Anna Ebersteins andre ekteskap, og Hugh Grants første. Han ble i mange år titulert «Storbritannias hotteste ungkar» (muligens kun slått av prins Harry!), og i et intervju med den amerikanske radioverten Howard Stern gjort i 2016 ga Grant uttrykk for at han ikke hadde troen på ekteskapet.

- Om jeg synes at mennesker skal være i 40 år lange, monogame og trofaste forhold? Nei, nei, nei. Hvem har sagt det? Bare bibelen. Ingen har noensinne sagt at det er en god idé. Jeg synes det er uromantisk med ekteskap. Man stenger seg selv inne, sa han til Stern ifølge The Telegraph.

Nå har Hugh Grant, som også har spilt i den romantiske komedien Notting Hill fra 1999, tydeligvis endret holdning hva gjelder ekteskap og monogami. (PSST: Hugh Grant er fyren vi alltid tilgir. Selv for de dårlige filmene!)

For selv om Hugh Grant var omtalt som «Storbritannias hotteste ungkar», har han vært i flere langvarige forhold. 57-åringen var kjæreste med den britiske skuespilleren Elizabeth Hurley (53) fra 1987 til 2000, og etter det 13 år lange forholdet har de to behold sitt gode vennskap. Hun har bare lovord å si om sin tidligere kjæreste.

- Jeg er veldig heldig, fordi 31 år inn i vennskapet mitt så er han fremdeles verdens beste venn. Han er virkelig en helt fantastisk mann. Jeg ser ham ofte og snakker ofte med ham. Du skjønner, han er nå blitt fembarnsfar og han er en fantastisk pappa! sa hun i et videointervju med E!News i mai.

GODE VENNER: Hugh Grant og den britiske skuespilleren Elizabeth Hurley var kjærester fra 1987 til 2000. Eksene har beholdt det gode vennskapet. Dette bildet er fra Notting Hill-premieren i 1999. FOTO: NTB Scanpix
GODE VENNER: Hugh Grant og den britiske skuespilleren Elizabeth Hurley var kjærester fra 1987 til 2000. Eksene har beholdt det gode vennskapet. Dette bildet er fra Notting Hill-premieren i 1999. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: 10 ting du neppe visste om Love Actually!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer