Sally Field

- Jeg digger at 70-åringen Glenn Close har valgt en kjole med høy splitt!

Disse heite 70+-damene eide den røde løperen under Tony Awards. Se stor bildekarusell under!

TONY AWARDS: Vi digger de classy kjolene til skuespillerne Mary Beth Peil, Glenn Close og Sally Field - som alle har bikket 70 år! Se stor bildekarusell under! Foto: NTB Scanpix
TONY AWARDS: Vi digger de classy kjolene til skuespillerne Mary Beth Peil, Glenn Close og Sally Field - som alle har bikket 70 år! Se stor bildekarusell under! Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Natt til mandag norsk tid var det duket for den årlige prisutdelingen Tony Awards i Radio City Music Hall i New York - hvor målet er å hylle skuespillere, regissører, manusforfattere og andre som har medvirket i ulike Broadway shows i New York det siste året. (PSST: Denne 17-åringen stjal showet under Chanels haute couture-visning)

Superstjerner som Scarlett Johansson (32), Chrissy Teigen (31), Olivia Wilde (33) og Uma Thurman (47) kastet alle glans over tilstelningen, men skal vi være helt ærlige så var det den eldre garde som stjal pusten fra oss. 

LES OGSÅ: - Jeg gikk inn i operasjonssalen som en stjerne, men kom ut anonym

- Fargen på kjolen harmonerer med håret og får henne til å stråle

Skuespillerne Sally Field (70), Glenn Close (70), Bette Midler (71) og Mary Beth Peil (76) så alle helt fantastiske ut i spesialdesignede kjoler fra noen av de hotteste motehusene i verden (se flere bilder fra rød løper i bildekarusellen under) - og de flotte damene er alle levende beviser på at alder ikke har noen ting å si!

- Wow! Ingen tvil om hvem som eide den røde løperen. Min soleklare favoritt er Mary Beth Peil. Den lyseblå kjolen er helt nydelig til henne, og jeg elsker håret og makeupen hennes også. Fargen på kjolen harmonerer med håret og får henne til å stråle. Hun er rett og slett fantastisk flott! sier Stine Therese Strand, som er utgavesjef og moteansvarlig på KK.no.

Men det stopper ikke der - Stine Therese lovpriser damene for å vise hud på den røde løperen.

- Kjolen til Sally Field er også veldig i tiden med de bare skuldrene. Snittet kler henne veldig godt, og er både moderne og elegant. Jeg digger at Glenn Close har valgt en kjole med høy splitt, og de spisse pumpsene gjør uttrykket nett og hakket mer sexy!

LES OGSÅ: Slik bør du spise i 30-, 40- og 50-årene

«Oslo» vant pris

Blant prisvinnerne var blant andre «Sex og singelliv»-stjernen Cynthia Nixon (51) som vant i kategorien Best Featured Actress in a Play for sin rolle i stykket «The Little Foxes», Bette Midler i kategorien Best Performance by an Actress in a Leading Role in a Musical for sin rolle i «Hello, Dolly!» og Laurie Metcalf (61) i kategorien Best Performance by a Leading Actress in a Play for sin rolle i «A Doll's House, Part 2».​

BLE HYLLET: Olivia Wilde delte ut pris til Cynthia Nixon under Tony Awards.  Foto: NTB Scanpix
BLE HYLLET: Olivia Wilde delte ut pris til Cynthia Nixon under Tony Awards. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Litt stas er det jo også for oss nordmenn at teaterstykket «Oslo», som var basert på Oslo-avtalen som ble inngått i Norge i 1993 mellom Israel og Palestinske frigjøringsorganisasjon (PLO), stakk av med prisen Best Play. Ifølge NRK har dette stykket premiere på Det Norske Teatret i 2019.

LES OGSÅ: 10 kjendiser som aldri blir eldre - her er hemmeligheten!

Se sto bildekarusell av de flotte kjendisdamene under: 

LES OGSÅ: Hvem hadde trodd at disse 15 Hollywood-damene har bikket 50?

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer