Øyunn Krogh

- Jeg drakk meg veldig full og lå med en annen

Kommer med oppsiktsvekkende uttalelse i ny podcastepisode

ØYUNN KROGH: Hun gruet seg, men fortalte likevel sannheten om utroskapen. FOTO: Julie Pike
ØYUNN KROGH: Hun gruet seg, men fortalte likevel sannheten om utroskapen. FOTO: Julie Pike Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sammen med venninnen Frida Hollund har TV-personlighet Øyunn Krogh podcasten "Kaffeskål". De to frittalende venninnene har raskt fått mange trofaste lyttere, og er blant de mest populære podcastene i landet. Og det er i den siste episoden av podcasten at Øyunn kommer med en oppsiktsvekkende og veldig personlig innrømmelse, som hun innrømmer at hun har gruet seg veldig til å fortelle:

– En kveld drakk jeg meg utrolig full og lå med en annen, som vil si at jeg var utro. Jeg våknet neste morgen og det første jeg gjorde var å fortelle partneren min det.

Nettavisen omtalte saken først.

Det florerete lenge rykter om Øyunn og hennes daværende kjæreste Levi Try. Paret ble kjent gjennom TV-serien "Sommerhytta", og dette er første gang hun sier noe offentlig om saken og ryktene.

Hun sier videre i podcasten at hun absolutt ikke kan stå inne for det hun gjorde og opplever hendelsen som helt ute av karakter.

ÅPEN: Øyunn Krogh er kjent for å være åpen og frittalende, noe hun beviser til gangs i siste episode av podcasten "Kaffeskål". FOTO: Julie Pike
ÅPEN: Øyunn Krogh er kjent for å være åpen og frittalende, noe hun beviser til gangs i siste episode av podcasten "Kaffeskål". FOTO: Julie Pike Vis mer

Da KK tidligere i vår gjorde et stort portrett med Øyunn, var hun veldig åpen både om forhold, spiseforstyrrelse og følelsen av utenforskap og sa blant annet:

– Jeg har kjent på utenforskap hele livet og vært en sånn som folk har følt seg litt truet av. Jeg provoserer lett og bruker ofte åpenhet for å avvæpne. Det kan virke truende, for da har folk ikke noe å ta deg på. Vennene mine sier det: «Hver gang det er konflikt med deg, Øyunn, er det fordi du er for direkte.» I det offentlige rom har det jo skapt en del reaksjoner.

KK har bedt Øyunn Krogh om ytterligere kommentar, men hun har foreløpig ikke besvart henvendelsen vår.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer