Alexandra Joner

- Jeg drømmer om større rumpe!

KK.no ble med den blide artisten Alexandra Joner på trening. Se videoene i saken, hvor hun viser deg sine fire favorittøvelser!

Publisert
Sist oppdatert

Noe har skjedd med den norske artisten Alexandra Joner (26). Hun har alltid sett fab ut, men for de av oss som følger den talentfulle sangeren på Instagram har det ikke vært til å unngå å legge merke til at Oslo-jenta den siste tiden er blitt mer trent. Ja, «fastere i fisken», rett og slett. Vi måtte ta en prat med Alexandra, og høre hva som har skjedd.

- Jeg går på et treningsprogram som innebærer at jeg trener et styrkeprogram tre ganger i uken, og så har jeg fått et matprogram fra «StrongBody», som jeg i disse dager går på. Det er en online coach som har satt sammen matprogrammet til meg. Det begynte med at Carina Dahl skulle lage musikkvideo, og jeg bare: «Herregud, du ser helt sjukt bra ut! Hva skjer? Hva har du gjort? Hva er hemmeligheten?», og da tipset hun meg om «StrongBody».

Sammen med ICON-PT Ståle Selnes Bjørkestøl, som har over 15 års erfaring som personlig trener, mikser hun nettopp styrketrening og sunt kosthold - og det har tydeligvis gitt resultater.

- Opplegget er av typen lavkarbo, men jeg spiser mye mer carbs enn det jeg gjorde før da jeg var på mitt eget opplegg. Da skulle jeg liksom kutte ut ALT, og det skulle ikke være NOE brød eller NOE carbs i det hele tatt. Jeg var superstreng, men det funker på en måte ikke i lengden, sier hun til KK.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer