Guro Fostervold Tvedten

- Jeg elsker livet med deg

TV-profil Guro Fostervold Tvedten med personlig kjærlighetserklæring til ektemannen.

GURO FOSTERVOLD-TVEDTEN: TV-profilen og ektemannen har barna Luka Tobias og Daniel Leander sammen. FOTO: Truls Qvale
GURO FOSTERVOLD-TVEDTEN: TV-profilen og ektemannen har barna Luka Tobias og Daniel Leander sammen. FOTO: Truls Qvale Vis mer
Publisert

Journalist og TV-profil Guro Fostervold Tvedten (47) og ektemannen Håvard Tvedten (44) er gode på å gi hverandre hyllester og kjærlighetserklæringer på sosiale medier.

44-årsdagen til den tidligere håndballspilleren Håvard, som ble feiret med brask og bram 29. juni, var intet unntak.

Kona Guro, som han har vært gift med siden 2009, publiserte en tekst på Instagram-profilen sin, sammen med en videosnutt av ektemannen.

I teksten beskriver hun ektemannen, som hun har to sønner med, som evigung, talentfull og høyt elsket av venner og bekjente, så vel som familie.

«Du er en type som har et talent ikke så mange har. For du lytter på et annet nivå enn alle jeg kjenner. Det resulterer i at alle du møter føler seg spesielle og spesielt sett. Og det er en utrolig god og sjelden kvalitet. Og så beholder du roen når det er kaos. Du er grundig og tålmodig når vi andre går lei».

(...) «Derfor er du elsket, ikke bare av familien din, men også vennene dine. Håvard, du er en vi trenger. En skikkelig lagspiller, en som elsker å oppnå noe sammen med andre, som blir oppriktig glad når lagspillet får andre til å skinne. Du er enestående. Og jeg elsker deg og livet med deg. Gratulerer med dagen. Du ser uforskammet godt ut til å være 44 vintre og 44 somre. Din Guro».

Det første møtet

I et stort intervju med KK har ekteparet tidligere åpnet opp om det aller første møtet mellom dem. Hun var nemlig satt til å dekke håndball-VM i Tunisia for TV 2 i 2005, mens han skulle bidra til å redde Norges ære på banen.

– Hun tok pusten fra meg. Det var ikke romantiske ­omstendigheter, men det var helt klart et ­eller annet der. Hun hadde hele pakka, sa Håvard Tvedten om det første møtet til KK.

Kona Guro la til:

– Jeg husker det første jeg sa til ham: «Oi, du er mye høyere i virkeligheten enn på tv!» Det var the first famous words.

STERKT FORHOLD: Håvard og Guro er gode på å gi hverandre ros, kjærlighet og hyllest - også i det offentlige rom. FOTO: Truls Qvale
STERKT FORHOLD: Håvard og Guro er gode på å gi hverandre ros, kjærlighet og hyllest - også i det offentlige rom. FOTO: Truls Qvale Vis mer

Bryllupet sto i 2009, fire år etter det første møtet, og sønnene Luka Tobias og Daniel Leander kom i henholdsvis 2009 og 2011.

Hvordan å bevare kjærligheten og forholdet

Om noen år kan paret feire to tiår som kjærester, og til KK fortalte Guro at hun har gjort seg noen tanker om hvordan man bevarer kjærligheten og forholdet:

– Den største oppdagelsen når det gjelder forhold og kjærlighet, er at det må være mitt ansvar å gjøre meg selv lykkelig. Og omvendt: Håvard er ansvarlig for å gjøre seg selv tilfreds. Ved å styrke seg selv styrker man også forholdet.

– Det betyr ikke at vi ikke skal bry oss om hverandre, men man har mer å tilby partneren og forholdet om man endrer tankegangen sin rundt dette, bedyret hun.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer