Fetisha Williams

- Jeg endte jo opp med hele lønna

Fetisha åpner opp om suksessen etter fjorårets dramatiske oppstart.

FETISHA WILLIAMS: Influenser og TV-personligheten har det siste året gjort braksuksess med podkasten «Fetisha +1». Foto: Maria Moen Nordli
FETISHA WILLIAMS: Influenser og TV-personligheten har det siste året gjort braksuksess med podkasten «Fetisha +1». Foto: Maria Moen Nordli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uken droppet podkaster Fetisha Williams (30) bomben om årsaken til samarbeidsbruddet med tidligere medprogramleder Sophie Elise Isachsen (29).

- Hun mente ikke jeg var verdt halvparten av lønna, sa Williams til et fullsatt Rockefeller under lanseringen av «Fetisha +1» denne uken.

«Jeg forstår at dagens nyhet kom brått på. Mye har skjedd i livet mitt det siste halvåret, både offentlig og privat, og etter å ha tenkt meg skikkelig om, så føles det ikke riktig å fortsette «Sophie & Fetisha», var blant det Isachsen skrev i innlegget da hun varslet at hun trakk seg. I ettertid har de begge fortalt hver sin side av saken.

Første sesong av podkasten klatret seg raskt opp på topplistene, og med en stjernespekket gjesteliste på torsdags lanseringsfest, er det liten tvil om en enorm solo-suksess for Fetisha Williams.

- Jeg endte jo opp med hundre prosent av lønna, jeg gjorde det, ler podkast-stjernen.

KK møter Fetisha på NRJ Music Awards, hvor hun er kledd i vintage fra topp til tå. Podkasteren legger ikke skjul på at hun er fornøyd med utfallet.

- Jeg føler meg ekstremt takknemlig, beæret og ydmyk over responsen og alt som har skjedd, virkelig. Jeg har den beste følgerbasen noensinne, ler hun.

Ville ikke klart det alene

Fetisha er fornøyd med innsatsen, men legger ikke skjul på at hun har hatt god hjelp.

- Det føles godt å stå på «egne ben», selvfølgelig. Men jeg er jo ikke alene om dette, managementet mitt har virkelig vært der for meg. De er grunnen til at jeg har kommet dit jeg er i dag, forteller Williams.

I høst åpnet podkast-vertinnen opp om det avbrutte podkast-samarbeidet mellom henne og Sophie Elise. Fetisha omtalte det som et «kleint tinderbrudd» hvor hun ble «ghostet» og opplevde det hele som flaut.

- Jeg tar jobben min veldig seriøst, og har ikke mange millioner å lene meg på. Jeg er avhengig av at folk liker meg og vil jobbe med meg videre, utdypet hun til Lindmo den gang.

Til tross for turbulent oppstart, er det ingen tvil om at podkast-eventyret har gitt stor seier for trettiåringen. Podkasten, som nå er hentet inn av Podimo, er en av landets største.

- I was always destined for stardom, sier Williams med glimt i øyet.

Surrealistisk

I kjent stil slår Fetisha Williams over til amerikansk idét hun beskriver seg som ment for stjernelivet. Suksessen virket likevel ikke så sikker for et halvt år siden.

Bennett-kjolen: I en skjult lomme i denne kjolen fra 1888 fant Sara Rivers Cofield en lapp med en mystisk kode. Vis mer

- Det siste året har vært fantastisk og surrealistisk, mange drømmer har gått i oppfyllelse. Jeg hadde ikke trodd dette for ett år siden, men jeg hadde nok håpet på det, sier hun til Nettavisen.

Podkastvertinnen ble i følge henne selv etterlatt med en gigantregning på 600.000 kroner, som hun selv omtaler som «Sophie Elise-gjelden». Den skal nå være betalt.

- Det er veldig deilig, sier hun stolt til KK.

Stemmer ikke

Sophie Elise Isachsen har tidligere uttalt seg om at podkast-gjelden ikke er riktig fremstilt.

- Da jeg avsluttet podkasten, var det profesjonelle parter inne for å regne ut hva jeg og Fetisha skulle betale i utgifter. Denne delen har jeg gjort opp for. Utover dette, synes jeg at det er trist at denne saken havner i media og framstilles på en måte som ikke er korrekt, sa Isachsen til VG dengang.

Tilbake på NRJ Music Awards smiler Fetisha Williams fra øre til øre, og legger ikke skjul på at hun er fornøyd med alt som har skjedd.

- Podcasten er rå, den er jo det, avslutter hun.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet