Iman Meskini «71 grader nord»:

- Jeg er et skikkelig konkurransemenneske, og der andre hauser seg opp, blir jeg stille og fokusert

SKAM-stjernen Iman Meskini (21) viser råskap i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis».

JENTER PÅ TUR: Tidligere SKAM-skuespiller Iman Meskini, journalist Guro Fostervold Tvedten og snowboardkjører Silje Norendal er med i årets utgave av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis». FOTO: TVNorge
JENTER PÅ TUR: Tidligere SKAM-skuespiller Iman Meskini, journalist Guro Fostervold Tvedten og snowboardkjører Silje Norendal er med i årets utgave av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis». FOTO: TVNorge Vis mer
Publisert

Det norske TV-publikum blir aldri lei av å se kjendisene gjøre ting de ikke kan - og spesielt ikke i naturskjønne omgivelser.

«71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» er inne i sin tiende sesong, og denne gangen skal blant andre Iman Meskini (21), kjent fra rollen som Sana i NRK-serien SKAM, vise hva hun er god for.

Vi har tatt en prat med den tøffe 21-åringen, som i 2018 avtjente førstegangstjenesten i militæret. Hun var blant annet avdelingstillitsvalgt i Luftforsvaret.

- Det er veldig vanskelig å beskrive opplevelsen jeg hadde på «71 grader nord» med én følelse - det var alt! Det var gøy, det var slitsomt og det var stressende.

- Hva var det som var slitsomt?

- Det som var slitsomt var mye av det fysiske. Man bærer tungt og man går langt. Men da får man jo også utfordret seg selv - både fysisk og psykisk. Sekken vi bærer på er jo helt forferdelig. Jeg føler at uansett hvor godt trent du er før du blir med på «71 grader nord», så kommer den sekken med 20 ekstra kilo på uansett, og da blir alt ekstra tungt og fælt, sier hun til KK.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer