Adriana Lima

- Jeg er ferdig med å kle av meg

Hinter hun her om at hun vil slutte i Victoria's Secret?

KROPPSPRESS: Adriana Lima har sett seg lei på kroppspresset, og hinter på Instagram om å slutte hos Victoria's Secret. Foto: NTB Scanpix
KROPPSPRESS: Adriana Lima har sett seg lei på kroppspresset, og hinter på Instagram om å slutte hos Victoria's Secret. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Adriana Lima (36) la denne uken ut et bilde på Instagram som kan tyde på at undertøysmodellen har tatt et stort og omveltende karrierevalg.

På den sosiale bildedelingstjenesten skrev hun nemlig at hun ikke lenger ønsker å kle av seg klærne, uten noen god grunn.

LES OGSÅ: Bli med Adriana Lima på matbutikken

- Vil støtte dere

I bildet, som foreløpig har blitt likt 85 000 ganger, sier hun at hun ønsker å støtte fansen, og at tanken om å slutte å kle av seg kom for noen dager siden, da hun ble bedt om å stille opp i en sexy lettkledd video.

- Selv om jeg tidligere har gjort mange lignende videoer, var det noe som hadde endret seg inne i meg. En venn hadde tidligere kommet bort til meg for å snakke om ting hun var usikker på med sin egen kropp, og det at hun var så usikker fikk meg til å tenke, skriver hun i bildeteksten.

Videre forteller hun at hun hver eneste dag våkner opp og lurer på om hun ser bra nok ut til å fortsette i jobben som undertøysmodell. Hun har også innsett at den jobben hun har er med på å øke presset for andre kvinner rundt i verden.

LES OGSÅ: Treningen Victoria's Secret-modellene sverger til

Ny retning

Nå vil undertøysmodellen gå i en ny retning, med et ønske om å få andre kvinner til å føle at de er bra nok som de er.

- Jeg har mine egne usikkerheter jeg også, og de er en del av meg. Jobben min legger utrolig mye press på meg til å se ut på en bestemt måte, og det fikk meg til å tenke på alt det presset vi kvinner blir utsatt for på en daglig basis. Vi kvinner kan ikke fortsette å leve i en verden som er basert på overfladiske verdier. Det er ikke rettferdig, og det er ikke sunt, skriver modellen.

Deretter sier hun at hun ønsker å finne en retning, både for sin egen mor, mormor og alle andre kvinner som har blitt objektifisert og misforstått.

Da spørs det om vi ser den profilerte engelen på catwalken neste gang Victoria's Secret inviterer til visning.

LES OGSÅ: Dette er de mest minneverdige Victoria's Secret-øyeblikkene noensinne

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer