Kristin Gjelsvik

- Jeg er ferdig med babytid og alt som følger med

Influenser Kristin Gjelsvik (36) åpner opp i dønn ærlig innlegg.

KRISTIN GJELSVIK: Influenseren åpnet opp om fremtiden til følgerne sine. FOTO: Yvonne Wilhelmsen // KK
KRISTIN GJELSVIK: Influenseren åpnet opp om fremtiden til følgerne sine. FOTO: Yvonne Wilhelmsen // KK Vis mer
Publisert

Influenser Kristin Gjelsvik (36) har lagt bak seg en julehøytid med både opp- og nedturer. Etter bruddet med samboeren Dennis Poppe Thosen (30) fjor sommer, skulle hun for første gang siden sønnen Falks (3) fødsel, ikke feire jul med ham hun holder kjærest.

Dette gjorde derfor at Kristin inviterte fremmede til å feire julaften sammen med henne i huset hun og ekssamboeren forsøker å selge i Drammen.

FOTO: Skjermdump / Instagram @kristingjelsvik
FOTO: Skjermdump / Instagram @kristingjelsvik Vis mer

Skal vi tro Instagram-profilen hennes ble det en heidundranes suksess, og et minne hun tar med seg for livet.

På nyåret dro den tidligere bloggeren i gang med en spørsmålsrunde blant følgerne sine på Instagram, og et av spørsmålene Kristin fikk var hvorvidt hun tror sønnen Falk kommer til å få søsken i fremtiden.

36-åringen er ærlig på at hun selv ikke ønsker å sette flere barn til verden, men er ikke fremmed for at det kan komme både halvsøsken og bonussøsken i fremtiden.

«Jeg ønsker ikke flere egne barn, og er mer enn fornøyd med min kjære sønn! Det blir muligens noen bonussøsken, og den tanken gjør meg glad!» skriver hun i en post på Instastory publisert i begynnelsen av januar.

Har begynt å date igjen etter bruddet

En av følgerne hennes kommer med et oppfølgingsspørsmål, der det blir spurt om hun likevel er åpen for flere, egne barn dersom riktig mann dukker opp. Men Kristin er likevel klar på at dersom det skulle skje, ønsker hun likevel ikke flere egne barn.

«Det er det vondeste jeg har vært borti ever. Og fødselen totalt sett varte i intet mindre enn 69 timer!!! Men så er det noe helt vanvittig magisk med det å kjenne på urkvinnen som faktisk er i stand til å presse ut et menneske. Det er faktisk det råeste, villeste! Men nei ... ikke flere egne barn på meg! Jeg er ferdig med babytid og alt som følger med.».

I desember avslørte influenseren at hun fremdeles er singel, men at hun likevel har begynt å date. Avsløringen kom i podkasten «Baarli og Benjamin går i terapi», med ekteparet Niklas Silseth Baarli (33) psykolog Benjamin Baarli Silseth (31).

- Det er en helt spesiell person som bare er helt magisk på alle mulige måter, forklarer hun i podkast-episoden, og legger til at hun møtte mannen hun nå dater via datingapp.

- Og så slettet jeg Tinder... Gull på første!

På sosiale medier har Kristin delt flere glimt av mannen hun dater, men uten å avsløre hvem han er. Paret feiret romjulen og nyttår sammen, med hytte-og langrennsliv på fjellet.

KK har forsøkt å få en kommentar fra Kristin Gjelsvik, men ikke lykkes.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer