Skal vi danse

– Jeg er fortsatt heterofil. Inntil videre

Aslak Maurstad om dansen som fikk kjæresten hans til å begynne å lure.

SKAL VI DANSE: Aslak Maurstad og kjæresten Martine Hattestad Kveli er samboere. Ifølge Aslak ble hun imponert over dansen hans i femte program, i den grad at det fikk uante konsekvenser. FOTO: Thomas Andersen/TV2/NTB
SKAL VI DANSE: Aslak Maurstad og kjæresten Martine Hattestad Kveli er samboere. Ifølge Aslak ble hun imponert over dansen hans i femte program, i den grad at det fikk uante konsekvenser. FOTO: Thomas Andersen/TV2/NTB Vis mer
Publisert

Da femte sending av Skal vi danse 2023 gikk av stabelen i september, var det spesielt ett par som fikk salen til å koke. Fra før av hadde Aslak Maurstad og partner Marianne Sandaker levert støtt, men i program nummer fem spraket de i sjangeren Commersial street, Aslak med så mye innlevelse og kulhet – såkalt swag – at dommer Morten Hegseth utbrøt:

– Jeg holdt på å besvime da du danset!

Og før den begeistret dommeren holdt opp parets aller første tier, fortsatte han:

– Jeg trodde ikke det jeg så. Det var helt vilt!

KK ringer til Aslak Maurstad og spør om det alle lurer på etter lørdagens oppvisning. Hvor kom egentlig det der fra?

– Nei, hehe, hvor det kom fra? Det er jo fra Marianne, det, sier Aslak, i bilen på vei til dansetrening.

– Innlevelsen også?

– Ja, det er jo en del av uttrykket. Det er en sparring mellom oss. Jeg prøver, og Marianne sier «Litt mer sånn». Og «Litt mer av det». Det er ganske likt det å ta regi som skuespiller.

Danset poledance

Aslak er sønn til skuespiller Mari Maurstad, og nevø til den avdøde Thoralf Maurstad. Selv er Aslak manusforfatter og skuespiller, med roller i blant annet Hvite gutter, Basic Bitch og Helt perfekt. Vi påpeker at han får det å danse til å høres ganske lett ut?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.