Melodi Grand Prix 2019:

- Jeg er halvt nordlending, så jeg har jo litt faenskap i meg allerede der!

28-åringen Anna-Lisa Kumoji mener hun har den perfekte kombinasjon for MGP: faenskapen fra nord, og rytmene fra Ghana.

GLEDER SEG: 28-åringen Anna-Lisa Kumoji er klar for å vise det norske MGP-publikummet hva hun er god for. FOTO: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
GLEDER SEG: 28-åringen Anna-Lisa Kumoji er klar for å vise det norske MGP-publikummet hva hun er god for. FOTO: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den aller siste fredagen i januar var det duket for skikkelig glitter og glamour, da årets Melodi Grand Prix-deltakere ble avslørt under en direktesending på NRK i Oslo.

I år er det ti bidrag som skal konkurrere om den gjeve plassen i den internasjonale Eurovision-finalen i Tel Aviv i Israel 18. mai.

En av de som utmerket seg mest under artistslippet var 28 år gamle Anna-Lisa Kumoji fra Asker. Hun stiller med hip hop-låten «Holla», laget av Ashley Hicklin, Jeroen Swinnen og Maria Broberg, og fikk til og med programleder Kåre Magnus Bergh (40) til å teste ut twerking på scenen.

Da hun entret scenen tok hun publikum med storm, og til KK forteller hun at hun henter råskapen fra sine nordnorske og ghanesiske aner.

- Jeg er halvt nordlending, så jeg har jo litt faenskap i meg allerede der. Mamma er fra Bodø og pappa er fra Ghana, så det er rett og slett faenskapen fra nord, og de afrikanske rytmene fra Ghana, som til sammen blir den perfekte kombinasjon! sier hun med et stort smil.

LES OGSÅ: Slik gjør musikk deg bedre på trening

- De hadde låten, men ikke artisten, og det var ingen andre enn meg de kunne se for seg gjøre den

Anna-Lisa har gått på musikklinjen på Steinerskolen i Bærum og senere på Bårdar-akademiet. Siden har hun jobbet som profesjonell sanger, voiceover- og musikalartist, og har blant annet hatt roller i «The Book of Mormon» i København og «Flashdance» i Oslo. Hun har den norske stemmen bak karakterene «Bulda» i Disney-filmen «Frost» og «Plumette» i «Skjønnheten Og Udyret».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer